2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست
طلاق میگیرن که خانومه بتونه حقوق بازنشستگی باباشو بگیره  بعد از طلاق میره دنبال کارهای اداری و ...

یکی اینکار رو کرد ولی دیگه شوهرش نگرفتش رفت یک زن دیگه گرفت 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بود پدر شوهرش ب عروس گفت یه لیوان آب بده عروس آب شیر برده از یخچال نبرده ب پدر شوهرش برخورده تا ...

😐😐باید میرفت لب چشمه واسش اب می اورد 😐😐😐

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖
میشد دعوابندازه خلاق نبوده خانمه من انقد بهانه پیدا می کنم اگر بخواهم 😁

منی دیگه.

شوهرم یه وختایی میگه معلومه قشنگگگگ دنبال بهونه ای واس دعوا.

البته خودش سلطااان دعواست هاااا

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

زنه رفته بوده خونه مامانش که شهر دیگه بوده بمونه.بعد چند روز شوهرش اومده بوده خونه مامانش واسش گل نخریده بوده.طلاق گرفتن 😶

حریفتو نگا نکن بگو میبرم☻زیر پاتو نگا نکن بگو میپرم
مسخره نیس برام عجیب بود دختره روز عروسی داماد میاد ارایشگاه ارایشگره میگه شد 10 میلیون داماده گفت تو ...

خوب کاری کرده 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖
مرده نمیتونست گوشت بخوره  خانمه ازش جدا شد

شاید گوشت دیگه منظورش بوده🤣🤣🤣

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
طلاق میگیرن که خانومه بتونه حقوق بازنشستگی باباشو بگیره  بعد از طلاق میره دنبال کارهای اداری و ...

پس فردا که شوهره بمیره

زنه ارث نداره

یکی همینجوری شد

شوهرش مرد ارثشو ندادن و رسید به بچه های برادر شوهر

حالا برو صدتا کلک درست کن که چی بشه

منم تو گوگل خوندم😂

😅

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دلیل طلاقا رو که خوندم فهمیدم فامیلای ما همچین الکی هم طلاق نگرفتن با این که طلاق تو خانواده و فامیلامون زیاده ولی دیگه همچین الکی هم نبوده.😑😨

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//