2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست
بچه رفته ب باباش گفته مامانم با یه اقایی تو بازار رفت حموم مرد طلاقش داد بیچاره زنه اتاق پرو رفته بو ...

خب چرا زنه همون موقع نبرده بچه شو به همراه باباش اونجا رو نشونش بده که بهش بفهمونه پرو بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم عزیزم همچنین ایشالا خوشبخت بشیییی❤اما این دوریه گاهی اوقات قشنگه مگه نه تجربش کردی میفهمی حال ...

اره گلم خوبیش اینه قدر همو میدونیم

البته از پادگان هر روز زنگ میزنه

چشمت روشن😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

من کارم تویه دادگاهه زن و شوهر به خاطر اسم بچه دعواشون میشه خانمه از خونه میاد بیرون و دیگه بر نمیگر ...

از چه طریقی بدونیم مرد واقعا طلاق گرفته مردی که خواستگاری کرده و پنهان کرده زندگی قبلی رو و بعد لو رفته و  چهجوری الان بفهمیم راست میگه با توجه به اینکه کل مشخصات صفحه اول شناسنامه ای مرد رو داریم