2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من گربه رو دمه حجله میکشم همون جلسه اول صحبت میگوزم اگه حساس بود لااقل زود بره😎

نه دیگه اینقدر زود باهاش اتمام حجت نکن😂😂

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
ولی من گربه رو دمه حجله میکشم همون جلسه اول صحبت میگوزم اگه حساس بود لااقل زود بره😎

😂😂😂😐😐😂تو دیگه اینده نگری

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖
اون همینجوری تو تاپیکا یه کلام مخالفش بگی چنان هاره و بهت میتوپه خدا داند تو زندگی چجوری بوده دروغ ...

کلا اینایی که خیلی از خانواده شوهر و ... ایراد میگیرن و غر میزنند ،تو همین سایت یه مقدار معاشرت کنیم می‌بینیم چقدر بی منطق و غر غرو و اهل حاشیه دعوا هستند 

همچینم مسخره نیست ی بنده خدایی شیرخشک ک فاسد شده میده ب بچش بچع میمیره 😔😔😔

زنع هم از ترس شوهرش پرتش میکنه از بالکن پایین بعدش پزشک قانونی ک میبرن بچع ک میگن دلیل مرگ شیر خشک فاسد بوده شوهرش طلاقش میده میگع ن ب خاطر بچع بلکع بخاطر اینکه دروغ گفتی دیگع نمیتونم بهت اعتماد کنم 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
پسندیدم    

واقعاً؟؟😐😐فکر کردم فقط فامیل ما عجیب و غریبه طرز فکرشون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم شنیدم خانمه به شوهرش زنگ زده ازسر کاراومدنی تخمه بخر مرد یادش رفته خانمه درخواست طلاق داده بود میگفت اگه الویتش من بودم یادش نمیرفت.. تازه هم ازدواج کرده بودن ۲یا۳ماه

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
 همچینم مسخره نیست ی بنده خدایی شیرخشک ک فاسد شده میده ب بچش بچع میمیره 😔😔😔 زنع هم از ترس ش ...

چقدر غم انگیز😭😭😭

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
 همچینم مسخره نیست ی بنده خدایی شیرخشک ک فاسد شده میده ب بچش بچع میمیره 😔😔😔 زنع هم از ترس ش ...

وای یا خدا.😳😳😮😮

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//