2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب قابل قبوله ولی اگه نوشابه رو هم‌تیلیت کنه بخوره بازم نمیگم طلاق😅

خونتون کجاست بیایم برای امر خیر؟😂😂😂 تو این دوره زمونه دختر اینقدر انعطاف پذیر و بی حاشیه و فهمیده کمیابه😂

چرااا گلم؟

یه شهر دیگ هست😥دیدنمون به اب و هوا و خیلی چیزای دیگ بستگی داره خیلی اذیت میشیم اما می ارزه🥺اگه خدا بخواد امسال بهم میرسیم...دعا کن برام❤

خدایا شکرت❤🥺
یه شهر دیگ هست😥دیدنمون به اب و هوا و خیلی چیزای دیگ بستگی داره خیلی اذیت میشیم اما می ارزه🥺اگه خدا ...

ای وای🥺🤍

ایشالا زودتر بهم برسین عزیزم♥️😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

خب روشون نمی‌شده حتما بگه بابام دو تا زن داره

ن کلا تمام پایه های زندگی اش رو دروغ بود و ب نظرم دختره گناهی نداشت باباش دو تا زن داشت ولی پسره هم حقش نبود دروغ بشنوه و اون پسر چجوری میتونست اعتماد کنه برا بقیه زندگی 

من کارم تویه دادگاهه زن و شوهر به خاطر اسم بچه دعواشون میشه خانمه از خونه میاد بیرون و دیگه بر نمیگر ...

سلام عزیزم یک راهنمایی میخوام. وقتی مرد و زن تفام ندارند و زن هم زندگیشو نمیخواد و دادگاه هم رای طلاق صادر کرده ولی زن چند سال طول داده و برا محضر نرفته امضا, آیا رای دادگاه باطل شده؟ مرد چه جوری میتونه الان دوباره ازدواج کنه؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

منم میخوام     خیلی متمدن اند

آره خیلی،،جزء عجایبن.😄😄بچه ها شون هم جالبه بر عکس خانواده ی من که از هم جدا نشدن و هر روز خدا دعوا راه مینداختن خیلی آروم و درس خونن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خب قابل قبوله ولی اگه نوشابه رو هم‌تیلیت کنه بخوره بازم نمیگم طلاق😅

الان یکی میاد میگه من نون تیلیت میکنم با نوشابه میخورم😂

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
ای وای🥺🤍 ایشالا زودتر بهم برسین عزیزم♥️😍

فداتشم عزیزم همچنین ایشالا خوشبخت بشیییی❤اما این دوریه گاهی اوقات قشنگه مگه نه تجربش کردی میفهمی حالمو🙃من ۷ اردیبهشت اخرین بار دیدمش این هفته میاد بازم😍

خدایا شکرت❤🥺