2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدهمینجوری تو تلگرام پیام میداد ومنم جواب میدادم  یه بار دیگه تو دانشکاه دیدمش وچندبار قرار باهم تو کافی شاپ گذاشتیم  بعدها بهش شک کردم وفهمیدم متاهله وبچه داره  بهش گقتم رابطهشو باهام قطع کنه و من خط قرمزم ادم متاهله جالب بود که خودشو خیلی توجیه میکرد من میگفتم داری به خانومت خیانت میکنی ولی میگفت نه من مشکلی باخانومم ندارم ولی دوست دارم بهت کمک کنم وخدا اتفاقا راضیه وثواب داره که من به یه زن تنها از لحاظ مالی فکری روحی جنسی کمک کنم وخیلی هم کارم خوبه وحلاله

زن زندگی آزادی
شکر خدا زود فهمیدی باز با یکی دو تا بچه مجبور به زندگی با یه هرزه نمیشدی . نمی‌دونم چه مرگشونه متاهل ...

خودمم نمیدونم چرا اینطوری کرد من واسش همه کار کردم حتی دختر..ن.گیمم. بخاطرش از دست دادم .خدا لعنتشون کنه همچین زن و مردای عوضیو

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔

جالبه میگه برو باهمون مجردا ببینم بهت وفامیکنن یانه میگم ادم حسابی تو متاهلی به خانوم خودت وفا نکردی بعد حرف از وفاداری میزنی خوب مجرد که تعهدی به کسی نداره  دیگه از همه جا بلاکش کردم ودیگه جوابشو ندادم

زن زندگی آزادی
بخشیدیش ؟ من چیکار کنم بنظرت ۶ ماهه نامزد کردم و بهم خیانت کرده با زنی ک طلاق گرفته دوتاهم بچه داره ...

ازش جدا شو مطمعن باش بازم اینکار رو میکنه

من بادوتا بچه میخوام جداشم وقتی فهمیدم موندم جنگیدم فقط بخاطر بچه هام ولی فقط عذاب بود برام بازم باهاش موند دیگه جمع کردم بیام دید واقعا میخوام برم گفت با تیپا پرتش میکنم بره ولی میدونم بازم اینکار رو میکنه میخوام ازش خلاص شم

میگم من دوس داشتم بدونم  این بنده خدا چکار کردن، خدا بهش کمک کنه. ترجیح میدم بفهمم تاپیکش سرکار ...

نمیدونم من سه چهار صفحه ی اولشو خوندم خدا لعنت کنه هرچی ادم خیانتکاره 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
تو ولش کن کلا 

خیلی وقته دیگ حالم بهم میخوره ازش ولی دوسش دارم .دوست داشتنمم‌ تو دلم نگ میدارم و .نمیزارم مانع جداییم‌ بشه

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
ازش جدا شو مطمعن باش بازم اینکار رو میکنه من بادوتا بچه میخوام جداشم وقتی فهمیدم موندم جنگیدم فقط ب ...

خیلی سخته درکت میکنم 

آره میدونم بازم اینکارو میکنه تصمیمم جداییه