2777
2789
عنوان

پسر عموم چندساله از ما دوری میکنه دی دلیل🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دلیلشو بپرسم بازم خودمو کوچیک کردم؟🥲ببین طاقت ندارم وقتی میشنوم تو جمع ها به همه عمو ها احترام ...

چرا بعد ده سال الان ک میخواد عروسی کنه میخوای بپرسی؟!

ب نظر خودت این کرم ریختن نیست؟!

ب نظر من ک هست

تورو خدا ب فکر اون دختر بدبخت باشید ک قراره زنش بشه 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
چرا بعد ده سال الان ک میخواد عروسی کنه میخوای بپرسی؟!ب نظر خودت این کرم ریختن نیست؟!ب نظر من ک هستتو ...

عزیزم چرا چیزی که نمیدونی رو الکی میگی

پدرش تازه بهش پیشنهاد ازدواج داده حتی هنوز کیس انتخاب نکردن چه برسه خاستگاری

دلیل اینک تواین سالها نپرسیدم هم این بود یوقت فکر نکنه ما اویزونشونینم برا دختر واین حرفا..

حرفتون هم نادیده میگیرم چون خیلی زشت وزننده بود

با افتخار لرم❤️

وای دختر ترسیدم بخدانمیخوام برم درخواست دوستی بدم که بی ابرو شم تو فامیل میخوان دلیل رفتارهای احمقان ...

لابد یه چی میدونم ک میگم نپرس

بابات ک بزرگیه برا خودش ریش سفیده پسره تحویلش نمیگیره تو ک دیگه هیچی 

حالا خود دانی این راه اونم چاه یا نپرس و تو راه باش یا بپرسو بیوفت تو چاه حماقت 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بخدا ماهم نمیدونیم۱۰ ساله اینجوریهگفتم ساده بپرسم مرگش چیه البته محترمانه بعدم بره بدرک

ببین اسی،داشتم فکر میکردم،به هرحال ذهن آدم هرجایی میره دیگه.

ممکنه شما رو دوست داشته و بدون اینکه بهت بگن جواب رد دادن خانواده.

یا ممکنه این دیگه سناریوی حادِ😂این پسرعمو ،بچه پدر و مادر شما باشه،ولی بچگی سپرده باشند به عموش (یعنی پدرِ الان)و قضیه رو فهمیده.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ببین اسی،داشتم فکر میکردم،به هرحال ذهن آدم هرجایی میره دیگه.ممکنه شما رو دوست داشته و بدون اینکه بهت ...

دقیقاا ذهن منم همینجوریه هر سمتی میره ک دلم میخواد دلیلش بدونم🤦‍♀️😂😂😂

زن عموم ادم پلیدی هست چندبار غیر مستقیم ازش گفتم چیزی نگفت حس میکنم‌چیزی پشت ماجرا هس ک حتی زن عموم‌نمیزاره رنگ مارو ببینه😐😐

با افتخار لرم❤️

دقیقاا ذهن منم همینجوریه هر سمتی میره ک دلم میخواد دلیلش بدونم🤦‍♀️😂😂😂زن عموم ادم پلیدی هست چندبا ...

😂😂

اوه پس قضیه جدددیه 

داداش داری؟با داداشت چی‌پسرعموت بده؟

یا ممکنه پسرعموت تو رو میخواسته ولی تو خانواده خودش مخالفت شده و اونا مثلا گفتن عموت(یعنی پدر شما) با ازدواجتون مخالفه(به دروغ،درصورتیگه روح پدر شما هم از قضیه خبر نداره) و دوتا فحش سنگین به برادرزادش داده.

😂😂اوه پس قضیه جدددیه داداش داری؟با داداشت چی‌پسرعموت بده؟یا ممکنه پسرعموت تو رو میخواسته ولی تو خا ...

ن داداش ندارم

ولی قضیه ای ک گفتی رو شنیدم یعنی ممکنه اتفاق افتاده باشه احتمال زیاد🤦‍♀️😂

با افتخار لرم❤️

بخدا پایتم خیلی کنجکاو شدمولی طوری ک غرورتم نشکنه

خوبه  پیام هروقت  پیام هرچی شد اینجا میگم تگت میکنم

ولی شدیدا استرس دارم باید امادگی شنیدن هرچیزیو داشته باشم🤦‍♀️

با افتخار لرم❤️

ن داداش ندارمولی قضیه ای ک گفتی رو شنیدم یعنی ممکنه اتفاق افتاده باشه احتمال زیاد🤦‍♀️😂

😂😂

بقیه عموهات چیزی نمیگن؟

عمه؟پدربزرگی‌مادربزرگی؟