2777
2789

من خودم بخاطر اینکه شوهرم بهم خیانت کرد اومدم خونه پدرم خواستم بیام گفت نرو با تیپا اون زنو گم میکنم از زندگیمون منم گفتم لیاقتت همونه پس خانمایی که با مرد متاهل هستید فکر نکنید تهفه هستید فقط برا سرگرمی شما رومیخوان

تودانشگاه ترم اخر بودم تویه کلاسی بودم که عمومی بود وهمه سن وسالشون از من کمتر بود یعنی دهه 80ی بودن تقریبا بعد روز امتحان یه اقایی که همسن وسال خودم بود پشت سرمن نشسته بود واز رو برگه من جواب میداد امتحان تموم شد وچند روز دیگش یه پیام توتلگرام گرفتم و دیدم همون اقا رفته از تو گروه کلاسی منو پیداکرده وپیام داد بهم که منو حلال کنید که از رو شما جواب دادم امتحان رو

زن زندگی آزادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفشو زده دیگه میگه من با یه مرد متاهل در ارتباطم ..من الان دوهفته هست که بخاطر ارتباط یه زن ومرد متاهل گیجم حالم از همه شون بهم میخوره

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
دقیقا .نامزد منم با ی زن گ‌طلاق گرفته و دوتا هم بچه داره دوسته .الانم میخوام جدا شم

شکر خدا زود فهمیدی باز با یکی دو تا بچه مجبور به زندگی با یه هرزه نمیشدی . نمی‌دونم چه مرگشونه متاهل هستند و دنبال زن و مرد دیگه میگردند ؟ مرگم نمیگیرند تموم شن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

قشنگ ترین دیالوگ فیلمایی که دیدم درباره خیانت واین چیزااااا اونجاس که ملکا تو ماه پلنگ میگه مردی که فردا میخاد بره من امشب راهیش میکنم بره 

ینی خود خود حق مردی که به زنش خیانت کنه رو همون لحظه ای که فهمیدی باید راهیییی کنی برررررره 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
من خودم بخاطر اینکه شوهرم بهم خیانت کرد اومدم خونه پدرم خواستم بیام گفت نرو با تیپا اون زنو گم میکنم ...

بخشیدیش ؟

من چیکار کنم بنظرت ۶ ماهه نامزد کردم و بهم خیانت کرده با زنی ک طلاق گرفته دوتاهم بچه داره از نامزدمم بزرگ تره . ۴ بار بهش فرصت دادم درست نشد آخرین بارم گفت تو ک میدونی من با اونم چرا چسبیدی ب من 😔😔

الانم دوماهه قهریم

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔