2777
2789

مستاجریم اما..

حیاطمون دوتا در داره..یکی ماشین رو یکیم ک میریم‌میام خودمون..تمیزموزاییک شده ..و از یک سمت دیوار بزرگ حیاط کلا باغچه هست توش درخت سیب قرمز..الوبخارا..انگور...درخت گل محمدی..بوته بزرگ یاس..و سه مدل بوته ی گل سرخ داره...به سمت در خونه بیای یه سکوی بزرگ یا بقول مامانجونم بهارخواب داره..هوای حیاطش عالیه...زمستون یه جور قشنگه ..بهار که میشه انگار تو باغ قدم میزنی..بوی یاس و گل محمدی میپیچه...پاییز ک میشه هم خیلی قشنگه...ما امسال کلی سیب خوردیم..کلی میوه مربا درست کردم...این همه مستاجری کردم اما این دوسال اینجا تو اینخونه عشق کردم واقعا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیاط 

درختا 

گلها

مرغا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینکه میگم سیب خوردیم‌منظورم این نیست سیب نمیخوردیم قبلا😂😂😂

منظورم اسنشکلی بری خودت بچینی از درخت و بخوری منظورمه...

حکایت اون یکی تاپیکم نشه...اومدن گفتن اخی چه فقیری ک تو تفریح سیبزمینی اتیشی میخوری 😂😂😂

مستاجری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

حش گرمیشو درک‌کردم...مامانجون منم همین حسو داره اشپزخونش..و البته جاریمم همینه..و نمیدونم چرا

سرشار از انرژی مثبته انقد حالم خوب میشه اونجا حتی همسرمم اینجوریه

اشپزخونه سردم خیلی شیکتر و قشنگ و امروزی و‌کلی هزینه اش کردیم ولی هیچچچچ حسی بهش ندارم

ولی این خیلی خوبه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40