2777
2789
عنوان

عاشق کجای خونتونین من عاشق حیاطمونم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 102 پست
نه اونا به عهده خدماتشه مثلا فلان تعمیرکار فلان ساعت میاد دروباز کن کار داره یا فلان همکار مدرسه کار ...

عزیزم همسرتون معلمه نمیتونید بیرون اجاره کنین .یه خونه کوچیک هم باشه حداقل راحت ترید مسافرت اینا برید .

من حتس یرای دیزاین خونه هم خلوت پسندم..حالا جاریم..برعکسه‌ولی خدایی خوش سلیقه س

منم کلا سادگی و خلوتی و سبک‌مینیمالیست رو‌ دوس‌دارم و ساده

پذیراییمون حدودا ۵۰متر حتی یه تابلو رو‌دیوار نزدم

یه داکت برا یه سیم زدیم رو‌دیوار هرروز رو اعصابمه

دوس دارم دیوار رو بکنم سیم بره زیر گچ بعد رنگش‌بزنیم خخخ

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسرتون معلمه نمیتونید بیرون اجاره کنین .یه خونه کوچیک هم باشه حداقل راحت ترید مسافرت اینا بری ...

حقوقش ماهی حدودا ۱۷ تومنه اصلا نمیتونیم بریم خونه اجاره کنیم چند وقته مشغول خونه سازی هستیم از شانس هم بدجوری گرونی شده کم یا زیاد باید تحمل کنیم بتونیم خونه رو تموم کنیم شغل دومش کمک حالمونه البته اونم فصلیه 

انشالله خونه خودتون زود تموم میشه به سلامتی

انشالله نفست حقه خدا کنه سال بعد تموم شده باشه اینجارو  هر کاری می کنم دلگیره منم چند وقتیه درگیر افسردگیم این خونم بدترش کرده 

من هم عاشق حیاط هم متنفر از حیاط وقتی پاییز میشه برگ می‌ریزه و فصل توت از حیاط بیذار میشم😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز