2777
2789
چیکار کنی چیه تمومش کن حتی بمونی هم باهاش بازم ارتباطش و با اون زن ادامه میده از در مسجد برگردی بهتر ...

شاید اگ چن ماه پیش این حرف و بهم میزدن .هیچ جوره نمیتونستم. طلاق بگیرم 

ولی الان واقعااا‌ اصلا دلم نمیخواد ببینمش میخوام جدا شم

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
شاید اگ چن ماه پیش این حرف و بهم میزدن .هیچ جوره نمیتونستم. طلاق بگیرم  ولی الان واقعااا‌ اصلا ...

کاش منم مثه تو تو نامزدی بهم خیانت میشد تمومش میکردم خلاص الان دارم همین کارو میکنم اونم بعد ۹سال که عمرم تباه شد با یه بچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم مثه تو تو نامزدی بهم خیانت میشد تمومش میکردم خلاص الان دارم همین کارو میکنم اونم بعد ۹سال که ...

واقعااا شوهر شماهم اینکارو کرده،؟

واییی خیلی ناراحت شدمم برات .

درست نمیشه؟نمیشه یکاری کنی حداقل ب راه بیاد  

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
واقعااا شوهر شماهم اینکارو کرده،؟ واییی خیلی ناراحت شدمم برات . درست نمیشه؟نمیشه یکاری کنی حداقل ب ...

تا دلت بخواد خیانت کرده...اینطور آدمها درست شدنی نیستن عزیزم...من همه کار کردم درست بشه فقط عمر خودم تباه شد...تازه ما نامزدی و عقد گل و بلبل بودیم الان اینیم 

تا دلت بخواد خیانت کرده...اینطور آدمها درست شدنی نیستن عزیزم...من همه کار کردم درست بشه فقط عمر خودم ...

ای واییی .خیلی زمونه بدی شده خیلییی .آخه چرا مردا انقد عوضی شدن .از خدا میخوام زندگیتو. درست کنه و هر چی به صلاحته همون بشع🥺❤️🙏

مرسی عزیزم برام دعا کن خیلی این روزها حالم بده😔

انسااله ب امید خدا همچی درست بشه قشنگ درکت میکنم چی داری میکشی خداکنه هم زندگی من درست بشه هم زندگی ت