2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

1193 بازدید | 117 پست

من ازدواج دومم هفته پیش یکی از اقوام همسرم فوت کرده بود همسر قبل شوهرم هم ختم آومده بود تو مراسم جاریم جرات نکرد بیاد پیش من بشینع ده دقیقه اومد باز رفت در صورتیکه که خیلی با هم صمیمی هستیم همش خونه ماعه خوار شوهرم همشون دور اون زن قبلش کل مراسم بودن حرف میزدم میگفتن میخندبدن زنه هم همش ب من نیش خند میزد در صورتیکه همشون کلی حرف پشت سرش میزدن و به شوهرم میگفتن خوب کردی طلاق دادی یعنی کل مراسم از اینکه چهره دو رو اونا رو شد واسم هنگ بودم جالبه ک باش در تماس باش رفت آمد هم میکنن 

منم به شوهرم گفتم من دیگه باشون رفت آمد نمیکنم من همسر توام من ک غریبه بودم تو جمع ول کردن رفتن پیش اون شوهرم اول  داد بیداد کرد بعد سکوت 

بنظرتون حق ندارم ناراحت شم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

حق داری

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون خانم از اقوام شوهرته مثل دختر دایی یا عمه یا ... نه عزیزم ،حق نداری

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اره حق داری عزیزم،ولی چ میشه کرد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگه اون خانم از اقوام شوهرته مثل دختر دایی یا عمه یا ... نه عزیزم ،حق نداری

بعدشم ،حتما اینقدر خوب و خانم و همه چی تموم بودی که شوهرت تورو انتخاب کرد،  مطمئنم از اون خانم خیلی بهتری ،اعتماد به نفس داشته باش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋