2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 117 پست
میخاستم برم نمیشد ب شوهرم زنگ زدم من دارم دیوونه میشم از دست اینا گفت من ک گفتم نیا این بود جواب آقا ...

وااای چه عفریته ایه

بخداکه الان احترام،احترام نمیاره

همون دریده باشی،بیشترآدمو حساب میکنن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
خودتومشغول کن که وقت نکنی حتی بهشون فکرکنی،ولش ارزششوندارن،بچسب به زندگی وبچه وشوهرت بزابسوزن میتون ...

بابا نمیذاره شوهرم اصلا ترس داره از کار کردنم خیاط حرفه ای هستم حتی ی چرخ نمیخره واسه خودم خیاطی کنم سرم کرم شع بخدا دارن ذره ذره نابودم میکنن 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چه عفریته ایه بخداکه الان احترام،احترام نمیاره همون دریده باشی،بیشترآدمو حساب میکنن

ن والا بخدا ک من انقد تو این شش سال ادب رعایت کردم اخترام گذاشتم به شوهرم خانوادش تازه سو استفاده هم کردن ازم فک میکنن من حتما ازشون میترسم با اینا کسی هستن بخدا اگه جلوشون دربیای خیلی عزیزی شوهرم خانپادش عین چی از زن سابقش میترسن چون بی ابرو خیلی ولی من مال دعوا فحش سر صدا نیستم با حرف حل می‌کنم صحبت نشد ک هیچ کات فک کن بعد شش سال تاره هر روز داره بیشتر پیگیر میشه میاد ختم و مهمونی انکار اون زنش تازه ی جور رفتار میکنه ی چیزایی پشت ما میگه ک شوهرم میگف مردا فامیل هم با من سر د بودن انگار ابجی اونا طلاق داده بودم از بس میشینه میگه هیچی ب ما نداد به بچه هاش نمیده همش دروغ والا چهار داد ماشین وکار واس پسرش مغازه داد بهش مهریه زن داد زمین تو تهران والا ولی ابرومون برده همه جا انگار ما شمر هستیم

بابا نمیذاره شوهرم اصلا ترس داره از کار کردنم خیاط حرفه ای هستم حتی ی چرخ نمیخره واسه خودم خیاطی کنم ...

بازبون نرم ودلبری وچاخان نمیشه

اینجوری که واقعاسختته

بازبون نرم ودلبری وچاخان نمیشه اینجوری که واقعاسختته

ی مدت به زبون نرم با مهربونی میگم هی میگه باشه و خبری نیس علنا نمیذاره دستم بره جیب خودم

از اون آدما ک به هیچ صراطی مستقیم نیس

سخته واقعا

میدونی این مردااززن اول ترسیده میشن،مثلاروزن دوم تجربه میکنن

ان شاا،،،خداکمکت کنه

هرجورمیتونی براخودت سرگرمی درست کن که فکروخیال نکنی

باشگاهم عالیه بری

سخته واقعا میدونی این مردااززن اول ترسیده میشن،مثلاروزن دوم تجربه میکنن ان شاا،،،خداکمکت کنه هرجو ...

والا تمام تلاشم میکنن ک باشگاه بزم یا سرگرم شم نمی‌دونم بذاره یا ن 

میگه تو کار کنی پول درازی هار میشی نمیفهممش