2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه انجام ندی؟! واقعاً عواقب بدی داره

کار بدی نبود باطلی بود عواقب بدیم اصلا نداشت پیش همه جور ادمی رفتم هیچی نشده تو این چند سال

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

میدونی گلم ادم بعضی وقتا ناتوانه خیلی سخته خدانکنه هیچ وقت این چیزی که من میگم و درک کنی الهی همیشه ...

قربونت برم من ؛ خیلی سختی کشیدم خیلی ولی تا وقتی خدا هست به دعا نویس پناه نمی‌برم کاری که خدا درست کنه عالیه 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خوده من انقد برام کارا کردن میدونمم کیان هااا ولی کاری ازم بر نمیاد همین امشب الان که دارم برات مینو ...

شمع روشن کردن که فکر نکنم ربطی داشته باشه

زیاد قرآن بخونید و سوره هایی که برای رفع این مسئله مناسبه

تو خونتون صوت قرآن و اذان رو بذارید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
کار بدی نبود باطلی بود عواقب بدیم اصلا نداشت پیش همه جور ادمی رفتم هیچی نشده تو این چند سال

منم چند تا دعای شرعی دیدم برای رفع باطلی ولی سعی میکنم پیش دعا نویس باطل کننده اینا نرم

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

اونوقت میشه بپرسم چطوری بود و اینا اگه مشکلی نداری برامون تعریف کن عزیزم

عزیزم چیز غیر ممکنی نبود باطلی و یه مشکل عاطفی بود که پیش ۲۰نفر رفنم نشدم اینم پاکستانی بود تونست انجام بده

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻