2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 117 پست
بعدشم ،حتما اینقدر خوب و خانم و همه چی تموم بودی که شوهرت تورو انتخاب کرد،  مطمئنم از اون خانم ...

نابود شدم انروز خدا واسه دشمنم هم اون حال شکست خورده رو نخاد  بشوهرم زنگ زدم برم گفت نه زشته نابود شدم بخدا هنوز تو شوکم چهارتا خواهراش دور زنه پیش اون شام خوردن میگفتن میخندین

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
حق با شماست عزیزم، ولی خوب شد زود تونستی بشناسیشون ،خیلیا واسه این شناخت بها میدن اونم سنگین 

منم بها سنگین دادم جاریم ادعا رفاقتش می‌شد همه چی میگف از زندگیش من خر هم میگفتم اونا میذاشتن باور کن کف دست اون ک ب شوهرم پیام میده میدونم هر روز جنگ دعوا داری بدبخت حقته اون زنبکه فلان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خاندان شوهرت مریض هستن و تو نمیتونی هیچ آدمی رو تغییر بدی کاراشون برات اهمیتی نداشته باشه و توی د ...

چکار کنم بتونم بهشون رو ندم ک باز بیان الان تابستون شه باز. نگ میزنن بشوهرم میان بی محلی کنم شوهرم دعوام میکنه نرو خدا راهکار بدین 

کار خوبی کردی دمت گرم

ببین با خواهراش جاریات اصلا رو نده یا نهایت پیش شوهرت معمولی باش پذیرایی کن شوهرت نبود اخم و تخم کن حرف نزن سرتو به کار گرم کن 

کمکت هم نمی‌کنند پیش شوهرت صدا کن فلانی بیا کمک فلانی سفره بندازین ظرف بشوریم

شوهرت ببینه خسته میشی کمک نمی‌کنند 

چندوقته ازدواج کردی از اول شوهرت باهات خوب نبود یه کم به حرف بگیرش بزار جلوی فامیلاش هواتو داشته باشه بهش بگو من تنهام لااقل تو هوامو پیش خانوادت داشته باش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ببین با خواهراش جاریات اصلا رو نده یا نهایت پیش شوهرت معمولی باش پذیرایی کن شوهرت نبود اخم و تخم کن ...

شش سال پیش مهمون خوبه اتفاقا گاهی هم میگه کمک کنن بهم منتها اونا زرنگن شوهرم هس کار میکنن ولی اگه کوچکنرین ناراحتی اعتراضی کنم درک نمیکن دعوا راه میندازه یا چن وقت پیش جلو جاری‌ام گف بیام کمکت اینا رفتن نگی کمک نمیکنی بهم ابروم رفت خره

نابود شدم انروز خدا واسه دشمنم هم اون حال شکست خورده رو نخاد  بشوهرم زنگ زدم برم گفت نه زشته نا ...

ذاتشونو زود شناختی ،ناراحت نباش ،دیگه توجمع بهشون محل نده مثل خودشون باهاشون رفتار کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم بها سنگین دادم جاریم ادعا رفاقتش می‌شد همه چی میگف از زندگیش من خر هم میگفتم اونا میذاشتن باور ک ...

ای وای ،عزیزم ادم بهتر از جاری پیدا نکردی واسه درد و دل؟؟  اینقدر ساده نباش ،حتی با شوهرت خوبم نیستی جلوشون وانجود کن خوشبختی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شش سال پیش مهمون خوبه اتفاقا گاهی هم میگه کمک کنن بهم منتها اونا زرنگن شوهرم هس کار میکنن ولی اگه کو ...

بنظرم به اونا فقط بی محلی کن مخصوصا شوهرت نبود که کلا آدم حسابشون نکن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ذاتشونو زود شناختی ،ناراحت نباش ،دیگه توجمع بهشون محل نده مثل خودشون باهاشون رفتار کن

اره واقعا زود و بد هم شناختمشون سر کادو آوردن هم شناختنم فک کن این گرونی پنجاه سالشونه برداشتن نفری 200 کادو آوردن واسه خونه من ختنه پسرم آنوقت واسه عروسی دختر شوهرم نفری دو میلیون دادن جالبه اینجا بیارن میره تو جیب شوهرم اونجا بردن رفته تو جیب زن سابقش ما باید کادو هارو جبران کنیم  واسه اون میبرن دیگ خیلی تابلو با من موضعشون رو مشخص کردن عیب نداره تلافی می‌کنم 

آره دمشونو بچین دیگه راهشون نده اومدن هم بی محلی کن رو نده که هوار شن سرت  من خواهرشوهرام اومد ...

شوهرت گفتی نیان ناراحت نشد نگفت خونه خودم خواهر برادرم هستن دخالت نکن 

شوهرت گفتی نیان ناراحت نشد نگفت خونه خودم خواهر برادرم هستن دخالت نکن 

اولش اونا قهر کردن به شوهرم ضرر مالی زدن خود شوهرم دل چرکین بود ازشون اومدن مثلا آشتی کنند منم یادآوری کردم به شوهرم فتنه هاشونو بی خیالشون شد 

اولش اونا قهر کردن به شوهرم ضرر مالی زدن خود شوهرم دل چرکین بود ازشون اومدن مثلا آشتی کنند منم یادآو ...

خدارو شکر از دسشون راحت شدی اینا هم الان با من سر سنگینن گویا

اره واقعا زود و بد هم شناختمشون سر کادو آوردن هم شناختنم فک کن این گرونی پنجاه سالشونه برداشتن ...

واقعا ۲۰۰ کمه ،لااقل پول شام و پذیرایی رو باید بدن