2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 117 پست
نه غریبه هس 

حق با شماست عزیزم، ولی خوب شد زود تونستی بشناسیشون ،خیلیا واسه این شناخت بها میدن اونم سنگین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

جالب اینجاس کل زندگی من می‌رن واسش تعریف میکنن اونم همش به همه میگن اونا آب بخورن من میفهمم  

مطلقا  دیگه باهاشون رو نمیدم بیان خونم بیرون هم سرد و سنگین برخورد میکنم رسمی کلا

بخوای کلا قطع رابطه کنی نمیشه و اینکه به زور سعی می‌کنند آشتی بدن ولی سرد باشی سلام فقط داشته باشی بیان بگن آشتی هم میگی مگه قهرم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه غریبه هس 

پس خاندان شوهرت مریض هستن و تو نمیتونی هیچ آدمی رو تغییر بدی کاراشون برات اهمیتی نداشته باشه و توی دلت بهشون یه پوزخند بزن که اینقدر عقلشون معیوب هست و زندگیه خودت و شوهرت رو به خاطر اونها تلخ نکن 

مطلقا  دیگه باهاشون رو نمیدم بیان خونم بیرون هم سرد و سنگین برخورد میکنم رسمی کلا بخوای کلا قط ...

جالب اینجاس من پسرم ختنه کردم خونه خریدم خواهر و برادر شوهرم همه 200 یا 300 آوردن بعد عروسی دختر شوهرم شد همه 1میلبون تا ده میلیون کادو آوردن 

بعد میان سه روز خونه من میمونن ویلا داداش من کلید میخان برن اخه الان من زنشم اونجا غریبه بودم مردم زنده شدم از صب تا شب یکی نبود دو کلمه با من حرف بزنه خوار شوهرم دختر شوهرم پاگشا کرده اون زن رو دعوت کردن منم گفتن هر کی با اون رفت آمد میکنه با من نکنه تازه میگن ناراحتی نداره اخه میترسبدن با من هم کلام شن واقعا نمیفهمم چرا میترسن ازش خواهرشوترم میگه ما از شوهرت اجازه گرفتیم دعوتش کردیم بشوهرم میگم چرا اجازه دادی خاهرت دعوتشون کن میگه من مگه اختیار خونه اونا دارم ولی من اختیار خونم دارم نمیخام با خواهر برادر ده رو شوهرم رفت آمد کنم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
مطلقا  دیگه باهاشون رو نمیدم بیان خونم بیرون هم سرد و سنگین برخورد میکنم رسمی کلا بخوای کلا قط ...

اره از همونجا اومدم بیرون باشون سرد شدم حتی خواهر شوهرم خدافظی کرد دستم ندادم چقد خاین هستن نمیگف باز زندگی داداشمون بهم میخوره اون زن فقط میخاد نفوذ کنه ک بفهمه تو زندگی من چ خبره قصدش خراب کردن زندگی منه فک کن زن اومده تو فامیل شوهری ک با دو تا بچه طلاقش داده شب هم موند خابید اومد به من شوهرم سلام میده دست بده ملت غیرت ندارن یا خیلی سیاست دارن هدفش چیه واقعاجالبه نیش خند شو یادم نمیره همه پیش اون بودن من بی کس تنها

جالب اینجاس من پسرم ختنه کردم خونه خریدم خواهر و برادر شوهرم همه 200 یا 300 آوردن بعد عروسی دختر شوه ...

آره دمشونو بچین دیگه راهشون نده اومدن هم بی محلی کن رو نده که هوار شن سرت 

من خواهرشوهرام اومدن خونه خودم با شوهرم روبوسی کردن آشتی ولی به من حتی نگاه هم نکردن 

من پذیرایی کردم ولی چون با من حرف نزدن منم خداحافظی نکردم تعارف های خوشامد و زحمت کشیدین و حالا بمونید و ... هیچی نگفتم اونا خواستن دوباره رفت و آمد بشه به من محل نزارن ولی کلفتیشونو کنم غذا مثلا بزارم منم به شوهرم گفتم این طاهرین بارشون بود بیان خونه من به خودم بی محلی می‌کنند نزاشتم رابطشون ادامه دار بشه  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حق داری نباید انقد خودشو نزدیک کنه به خانواده شوهرت

رفت آمد میکنن باهم جالبه بردارشوعرم تو جمع به زنه گفته برگرد بخاطر بچه ها بیا سر زندگیت گفته اون عن خانم طلاق بده تا صب بیام ب شوهرم میگم برادرت شصت سالش چرا باید بگه از طرف خودش حتما تو چیزی گفتی با چیزی فهمیدن میگه داداشم غلط کرده میگم تو جمع بگو چرا گفتی ک فک نکنن ما مشکل داریم ک موش میدونن ولی نمیگه گله هم نمیکنه فقط رفت آمد نمیکنخ من میگم بگو بهشون رفت آمد هم کن اخه قهر کنه رفت آمد نکنه من مقصر میدون تلافیش سرم درمیاره 

اره از همونجا اومدم بیرون باشون سرد شدم حتی خواهر شوهرم خدافظی کرد دستم ندادم چقد خاین هستن نمیگف با ...

تو هم از بالا بهشون نگاه کن و محل نده بهشون 

بالاخره تو فامیلشون یکی هست مثلا دختر عمه عمو زنعمو با اونا گرم بگیر دیگه فامیل شوهرتو آدم حساب نکن 

من خودمم همینطورم من باهاشون قهر نکردم اونا شروع کردن منم پیشو گرفتم 

عروسی دختر جاریم هست چند وقت دیگه منم نمیخوام برم میز اینا دنبال اینم ببینم تو عروسی برم پیش کی بشینم که اصلا با جاری و خواهرشوهرا آدم حسابشون نکنم 

ببین چندوقت پیش تو بیمارستان فامیل شوهرم بودن من رفتم جلو سلام کنم روشون برگردوندن منم دیدم اینجوریه چنان براشون قیافه اومدم و بی محلی کردم اصلا آدم حیگسابشون نکردم بعد گله کردن به شوهرم 

شوهرمم گفت اول شما بی محلی کردین اونم جواب خودتونو داد

آره دمشونو بچین دیگه راهشون نده اومدن هم بی محلی کن رو نده که هوار شن سرت  من خواهرشوهرام اومد ...

شوهر من به حرفم نیس میگه بابا ننم زنده نمیشن ک واسم برادر خواهر بیارن میان خونه من س روز میمونن همش با داداشش ترکی حرف میزنن من نمیفهمم خب زشته حرف خصوصی مگه دارین یا می‌رن تو تراس خونشونم با شوهرم حرف نیزنن ناراحت میشم ولی به روشون نمیارم میان خونم دست به سیاه سفید نمیرنن تازه اگه ی چای دیر بیارم می‌رن تو اتاق میخابن شوهرم میفهمه فحشم میده ی بار تو اتاق بودن شوهرم تو اتاق دیگه بخاطر حرکت اونا کتک فحش میداد الان باز بچه هاشون تعطیلی شه میان

شوهر من به حرفم نیس میگه بابا ننم زنده نمیشن ک واسم برادر خواهر بیارن میان خونه من س روز میمونن همش ...

اه چقدر بیشعورن چی بگم 

مردا بنده محبتن به شوهرت بیشتر محبت کن ببین اخلاقش بهتر میشه 

تو هم از بالا بهشون نگاه کن و محل نده بهشون  بالاخره تو فامیلشون یکی هست مثلا دختر عمه عمو زنع ...

اخه من تازه واردشون شدم فقط با جاریام خواهراش صمیمی آن و چون من زن دومم اصلا انگار خوششون نمیاد از من شوهرم گله کنم محل نمیذارن میگه خب نیا دنبالم ختم عروسی مهمونی همین راحت ک اون زن بیاد اصلا نمیگه به خانپادس این زن منه باید بهش احترام بدارین اخه بخدا من انقد بهشون رسیدم ک نگو کلی لباس خریدم واسه خواهراش جون وضع مالیشون خرابه بخدا خواهراش اگه هزار بخاد از ش میگیره من اینجوری نیستم خیلی هواشون دارم اخه از اون زن متنفر بودن کلی پشتش حرف میزدم این. کارشو دیدم اصلا شوکه شدم بخدا عین یخ وا رفتم 

اه چقدر بیشعورن چی بگم  مردا بنده محبتن به شوهرت بیشتر محبت کن ببین اخلاقش بهتر میشه

اخه خواهرش هم آدم محبتی نیس آدم نیستن اصلا اخه علنا دارن آمار زندگی من میدن ک اون برگرد بیاد من آواره کنه مثلا والا چ دلیلی داره اون نسبتی با شما نداره 

حق داری حالا شناختیشون ؟؟؟؟؟؟؟؟ رفت و امدت و کم کن  از زندگیت هیچی بهشان نگو  خیر خواه ...

خیلی جانور هستن میان کلی پشت اون بدش میگن میگن خداروشکر رفت فتنه درس می‌کرد آدم نبود س روز میمونن خونم بریز بپاش احترام آنوقت اصلا انکار من مالیخولیا داشتم از کنارم رد نمیشدن اونم لهم میخندید خب اینقد دو رو بودن خیلی وحشتناک