2777
2789
عنوان

مهمونی زنونه فامیل همسر

384 بازدید | 30 پست

برای مهمونی و دورهمی زنونه ، ناهار ،برای ۳۰ نفر چیا بپزم ، منو چی باشه؟

تا حالا دعوتشون نکردم ، 

الان استرس دارم

خیلیم سخته و بریز بپاش نباشه🙈

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زرشکپلو با مرغ زعفرانی ...کشک بادمجون ..سالاد فصل..ژله.....سوپ هم نمیخواد گرمه...شربت و میوه و بستنی اسکوپی واسه پذیرایی 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چه سخت ۳۰ نفر خانوم 

به چه مناسبته؟

قورمه سبزی 

یا زرشک پلو 

سالاد فصل

ماست خیار 

نوشابه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه خورشت قورمه سبزی یا قیمه درست کن چون اگه بخوای مرغ درست کنی دردسره باید مرغارو سرخ کنی اول همه جا پر روغن میشه،بعد سالاد الویه هم درست کن یا سالاد ماکارونی،همراه با سبزی و زیتون و ماست خیار و نوشیدنی

چه سخت ۳۰ نفر خانوم  به چه مناسبته؟ قورمه سبزی  یا زرشک پلو  سالاد فصل ماست خیار ...

به مناسبت اینکه رسمه

اوناهم دعوت کردن

خودت چی دوست داری درست کنی

والا همون موندم 

معمولا چلو گوشت درست میکردم واسه مهمونام

اما ۳۰ نفر دیگه خیلی هزینه بر میشه چلو گوشت