2777
2789
عنوان

مهمونی زنونه فامیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 30 پست
یه خورشت قورمه سبزی یا قیمه درست کن چون اگه بخوای مرغ درست کنی دردسره باید مرغارو سرخ کنی اول همه جا ...

آره راست میگی مرغ سخته

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم از اینا انتخاب میکنم

الویه کشک بادمجون یه پلوی رنگی(لوبیا پلو مثلا)

کوکو لوبیا

سالاد  اندونزی

ماست خیار 

نوشابه یا دوغ

پیراشکی یا سمبوسه

تخمه افتابگردون - سویا - بادام زمینی - پفیلا و هندوانه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من باشم از اینا انتخاب میکنم الویه کشک بادمجون یه پلوی رنگی(لوبیا پلو مثلا) کوکو لوبیا سالاد &nbs ...

پلو رنگی زیاد درآوردنش سخته میترسم خمیر بشه تو این حجم😬

ببین تعداد زیاده دو نوع غذا نپز به نظر من فقط زرشک پلو با سالاد و ژله درست کن برای نهار 

بعدشم میوه و چایی و شیرینی

قبلشم شریت. باور کن همین کافیه

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
ببین تعداد زیاده دو نوع غذا نپز به نظر من فقط زرشک پلو با سالاد و ژله درست کن برای نهار  بعدشم ...

مرسی عزیزم

مرغ واسه ۳۰ نفر ، بیشتر از ۳۰ باید تیکه بذارم دیگه

حس میکنم سرخ کردنش خیلی سخته نسبت به خورشت

چنتا مرغ کافی میشه؟

مرسی عزیزم مرغ واسه ۳۰ نفر ، بیشتر از ۳۰ باید تیکه بذارم دیگه حس میکنم سرخ کردنش خیلی سخته نسبت به ...

ننهنه مجلسی تره مرغ یک غذاهم کافیه. غذای خورشتی کم دیده میشه کنارش باید یک چیز بزاری. ببین همه رو رون مجلسی بگیر به تعداد بعد چندتا اضافه بگیر تو سفره باشه

مرسی عزیزم مرغ واسه ۳۰ نفر ، بیشتر از ۳۰ باید تیکه بذارم دیگه حس میکنم سرخ کردنش خیلی سخته نسبت به ...

ببعبعد حتما رون مجلسی بگیر اگه بزرگ گرفتی به تعداد بگیر اصلا اضافه نگیر چون خودش دو تیکه محسوب میشه بعدم اینجوری درست کن شب قبل بشور بریز تو یک قابلمه اب جوش ی 3 یا 4 دقیقه تو اون بمونه کفاش بیاد بالا بعد خالی کن اب سرد بریز روش بعد. ابش رفت بریز تو ی لگن یک لایه مرغ بچین  یک لایه پیاز سیر هویج کرفس اب لیمو. فلفل دلمه ای  و برگ بو. همینجوری ادامه بده تا اخر بعد سلفون بکش بزار یخچال. فردا صبح توی روغن کمی کره بریز ددنه دونه تو پلو پز اگه داری تو تراس سرخ کن بعدم کارت تموم شد پیاز رو. سرخ کن با رب و ادویه زردچوبه فلفلل و زردچوپه و هویج . تفت بده بعد کمی اب غوره و و اب لیمو بریز با اب تا حدی ک سطح مرغ رو بگیره بزاره بپزه . اینجا خیلی مهمه ابش زیاد نمونه غلیظ بشه وقتی رسید ب اون مرحله زعفران دم کرده بریز رو کل مرغات. ...از هویجهای شب قبلت میتونی استفاده کنی اما بقیه رو بریز بره چون بوی زخم مرغ میده

حالا بیا جدا تو یک ظرف دوباره پیاز خرد کن سرخ کن بعد دونه غوره ک شستی رو بریز روش اونم کمی سرخ کن بعد یک قاشق توش رب بیز با نصف استکان اب بزار بجوشه غلیظ شه برای کنار مرغ عالی میشه

ببعبعد حتما رون مجلسی بگیر اگه بزرگ گرفتی به تعداد بگیر اصلا اضافه نگیر چون خودش دو تیکه محسوب میشه ...

وای خدا خیرت بده عزیزم

مرسییییی😍😍😍

حالا بیا جدا تو یک ظرف دوباره پیاز خرد کن سرخ کن بعد دونه غوره ک شستی رو بریز روش اونم کمی سرخ کن بع ...

مرسی وقت گذاشتی واقعا😍😍😍

حتما اینکارو میکنم