2777
2789

بخاطر دوریمون و جورنشدن ازدواجمون یە مدتە حالمون گرفتەس

امشبم یە مشکل خانوادگی برام پیش اومد دیگە تیر آخر خورد بە قلبم

انقدر گریە کردم خودمو کشتم🙃

وقتی زنگ زد بی اختیار اشکام میومدن ،دیگە تصویری قطع کرد صوتی زنگ زد برام خیلی حرف زد حالم بهتر شد

خدایا مرسی کە این پسر مال منە، خودت کاری کن همیشه واسە من‌بمونە♥️

گفت تا ابد دوست دارم،تو‌ همه کس و‌کارمی کسیو جز تو‌ندارم تو این دنیا

مشکلاتمونو با هم حل میکنیم یەروز میگیم ما خودمون همەچیو بەدست آوردیم فقط خودمون دوتایی از پس همە چی براومدیم،گریە نکن زندگیم

بنظرم اگە محبت میون همە آدما میبود،دروغ ،خیانت،دزدی،قتل،و حتی جنگ و فقر هم تموم میشد!

ما آدما بندەی محبتیم

جایی کە محبت باشە حالمون خوبە..امیدوارم همە یە آدم بامحبت دورشون داشتە باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من باهمچین‌مردی زندگی میکنم خوبه ها ولی گاهی دلم میخاد یکی پشتمون بود ازخانواده...همش یک تفری ب ...

اخه هرکسی جای خودش 

میدونی شوهرنمیتونه جای پدرتوپرکنه شایدبتونه محبتش زیادباشه بهت ولی شمادوس دلری اون محبت وازپدرت ببینی یامثلاازمادرت ببینی

اخه هرکسی جای خودش میدونی شوهرنمیتونه جای پدرتوپرکنه شایدبتونه محبتش زیادباشه بهت ولی شمادوس دلری او ...

ن پدر شوهر مادرشوهر منظورمه

خانواد شوهرم بد هستن

خانواده خودم ک پشتم بودن البته الان مادرم مریضه

ببین من باهمچین‌مردی زندگی میکنم خوبه ها ولی گاهی دلم میخاد یکی پشتمون بود ازخانواده...همش یک تفری ب ...

شکککر خدا از این بابت

ولی فکر کن همسرت هم نامهربون میبود

باید قبول کنیم بقیە افراد زندگیمون اونجور کە باید نیستن و قدر اون یە نفر رو بدونیم

من خودم بشخصە خیلی کم محبت میبینم

مثلا خواهر کوچیکەم اصلا حس میکنم دوسم ندارە بود و نبودم براش مهم نی

برادرمم همینطور،دوسم ندارە

پدرم اوج بی محبتی،تاپیک هم زدم امشب درموردش..

مادرمم ابراز محبت نمیکنە وگرنە بی محبت نیس...

خلااااصە کە من تشنەی محبت بودم و الان خدا اینو سرراهم گذاشتە ولی قسمت نشدە هنوز...نمیدونم میشە یانە

شکککر خدا از این بابتولی فکر کن همسرت هم نامهربون میبودباید قبول کنیم بقیە افراد زندگیمون اونجور کە ...

سخته خیلی

حمایت خانواده شوهرم نداشتن و بدجنس باشن سخته

بله منم میدونم محمد تنها کسی هس ک اولویت منم 

و پدر مادرم یک روزی میرن انشالله بعد۱۰۰ سال

خواهر برادرم بفکر خودشونن 

اما من آدم تنهایی ساختن نبودم خیلیییی مشکلات کشیدم برای هرچیزی جنگیدم من زور داشت بهم بسیار خوش اخلاق و مهربونه ازاون جمله نامزدت. ک گفت من جز تو کسی و ندارم یادآوری افتادم اونم میگ همیشه

سخته خیلیحمایت خانواده شوهرم نداشتن و بدجنس باشن سختهبله منم میدونم محمد تنها کسی هس ک اولویت منم و ...

ان شااللە سایشون بالا سرت بمونە ولی بقول خودت پدرمادر کە همیشە نیستن...

بمونین برای هم عزیز دلم