2777
2789
نه ندیده واسطه معرفی کرده بعد همون واسطه هم همش زنگ میزنه میگه این آقا میخواد بیاد ما هعی میگم نه فع ...

ببین بعضی از اقایون دنبال زن سن پایینن 

ک خودشون تربتشون کنن

۱۰ سال خیلیه 

اگر شما کار و تحصیلات و استقلال و تجربه نداشته باشی.

ایشون مهندس شده ب قول شما

همه ی دوراشم زده 

کلا حواست باشه 

اول خودت رو یه جا برسون 

چیزی ک زیاده شوهر

چرا ؟  چیکار کرده؟

همه پس اندازمو به باد داد.کلن همینطوره درصد خریدش بالاست فقط بلده عینه قاطر کار کنه. پس انداز و اینا هیچی بلد نیس. بعد از ۱۲ ۱۳ سال زندگی نه خونه، نه ماشین، نه طلا، هیچی نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی از اقایون دنبال زن سن پایینن  ک خودشون تربتشون کنن ۱۰ سال خیلیه  اگر شما کار ...

چه تفکر مزخرفی دارن بعضی ها اگه این باشه واقعا حالم بد شد🤢

مرسی عزیزم از راهنماییت من واقعا جوون و خامم نمی‌دونستم این چیزا رو

همه پس اندازمو به باد داد.کلن همینطوره درصد خریدش بالاست فقط بلده عینه قاطر کار کنه. پس انداز و اینا ...

ببین تایپ شخصیتیش اینجوریه 

اصلا نمیتونی تغییرش بدی 

یا باید بمونی و قبولش کنی

و خودت جمع کنی و همه چی رو دستت بگیری 

یا کلا راهت رو جدا کنی..

ولی چیزی نگو 

نیاز به بقا و قدرتش پایینه

احساس نیاز نمیکنه

ببین تایپ شخصیتیش اینجوریه  اصلا نمیتونی تغییرش بدی  یا باید بمونی و قبولش کنی و خودت ج ...

بعضیا اشتبا به دنیا آمدن یااشتبا کردن ازدواج کردن. این باید همون تو نطفه می موند