بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای این بده کاش یادبگیرن همون لحظه ناراحتیشون رو بگن
نمی گه می گه فراموش کردم اما بعدش تلافی می کنه حرفام رو.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شما چند سالته؟ ایشون چند سالشه ؟ شاید واسطه معرفی کرده یا دور را دور شما رو دیده
نه ندیده واسطه معرفی کرده بعد همون واسطه هم همش زنگ میزنه میگه این آقا میخواد بیاد ما هعی میگم نه فعلا زوده من بیست سالمه اون سی حتی واسطه هم یه آقایی هست دوست پدرم که فکر نمیکنم منو دیده باشه چه برسه به خود پسره
خداروشکر اخلاق بد گل درشت نداره فقط اگه کار خوبی داشت عالی بود ۱۲ ساله کابوس زندگیم شده بی کاریاش
پس کی خرج خونه رو میده
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
خداروشکر اخلاق بد گل درشت نداره فقط اگه کار خوبی داشت عالی بود ۱۲ ساله کابوس زندگیم شده بی کاریاش
یعنی کلا کار نداره یا کارش ثابت نیست اخه مگه میشه دوازده سال
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
عزیزم سرکار میره ولی شغل خوبی نداره درآمدش کمه بابام انقد دوسش داره به من میگه مدیون منی اگه بهش فشار بیاری هر وقت پول خواستی به من بگو منم که عزت نفسم اجازه نمیده دوستم ندارم غرور همسرم بشکنه
اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم