2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
ممنون مهربونم  قربونتون برم  واقعا اینروزا نیاز دارم  چشم میخونم  لطف کردید ...

میشه این تایپیکمو گزارش بزنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/11161845/دیروز-از-مادرم-متنفر-شدم-تابحال-شده-دلتون-از-دست

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گقته طرف مرداست؟ مهریه تو قانون ما حق زنه و اگه زن خیلی ببخشید خیانت کنه باید مهریه بهش برسه&nbs ...

همون مهریه رو اینقد جلسه میذارن با مدت انتظارهای طولانی که آخرش میبینی موهات عین دندونات سفید شده و چقد اعصاب خوردی .ینی برای فامیلامون اینجوری شده اولش یه چند تا سکه دادن بزور بعدش دوره های طولانی که دیگه آخرش ول کرد میگفت کاش از اول توافقی تموم میشدم 

شما درمقابل فهمیدن مقاومت میکنین چون حوزه ادراکی تون در همین حده..اگه بنا به ادعاتون توامندیتون بیشت ...

نمیدونم شاید منظور منو متوجه نشدید. آخه حرفای خودت داره جواب‌خودتونو میده که. ببین من گفتم وقتی پای مشاغل زنان میشه شما یادتون به مشاغلی مثل پزشک فیزوتراپ هنرمند و.... میفتن اما ما مردا برای هر درد و نیاز شغلی که این جامعه بهش نیازمنده نیروی انسانی مرد داریم. نمیشه نادیده گرفتش. ما هم پزشک هم مهندس هم مدیر هم بقال هم نونوا هم لوله کش هم کارگر هم تعمیرات آیفون هم کفاش هم کارگرشهرداری هم تمیزکن دوره ای لوله فاضلاب همه چیز ما نیروی انسانی مرد داریم.من خودم مهندسم و در شغلم مردا رو در همه کاری دبدم.ازکارگری که سیمان جابجا میکنه تا اونی که بتن ریزی میکنه تا آرماتوربند تا پیمانکار تا مهندسین طراح ناظر و.... اما معدود زنی رو که دیدم صرفامهندس بودن😅 اونوق‌میخوای بگی برابری؟؟؟شاید بگی خوب میخواستن اون مردا هم درس میخوندن تا کارگر نشن اما دقیقا یادت میره اگر اینا نباشن مگر وجود مهندس زن به چه فایده وقتی اجرای طرح پروژت نیازمند نیروی انسانیه!!نیازه جامعه رو با موقعیت درس خوندن قاطی میکنید وهمش در بین حرفاتون به این ذکر میکنید و متوجه نمیشید که من صحبتم از اینه که جامعه به همه چیز نیاز داره.خوب عزیزم شماهاباید اول این فکرو در ذهنتون پرورش بدید که در تمامی مشاغل نیازای جامعه رو برطرف کنید بعد بگین برابری.اصلا چه بحث کار چه هر بحث دیگه ای، اون چیزی که امروز میبینین ما مردا در مقابلش مقاومت میکنیم اینه که شماها فقط برابری‌رو در منافع میبینین نه یک برابری کمال وتام. خیلیهاتون هم آخرش که حرفای شنفته رو منطقی میبینید،میگید بله درسته برابری بدلیل تفاوتای جنسیتی و ژنکتیکی قابل اجرا بطور نصف نصف نیست(چیزی که خود شما زنا هم از اول شروعش کردید)البته این بمعنای ضعف هیچکدوم نیست.بلکه بمعنای تکامله و پذیرش یسری مسایل و نتوپیدن به مردا و استفاده از واژه هایی مثل مردسالاری و فلان. بلکه بشه بنحو دیگری برداشتش کرد و نه مردانی که جنس زن رو ضعیف بدونن من خودم هم از اینور اونارو محکوم کنم که نگید یکطرفه قضاوت میکنم. ازنظر من خیلی چیزایی که امروز حاکمه در روند یک سیر طبیعی ایجاد شده. شما اگر میخواهین درآینده برابری در شغل بیاد، زنان بایددر تمامی نیازهای جامعه سعی کنن نفوذ کنن تا اون قدرتو در اینده داشته باشند که بنظر من برابری با نفوذ در تمامی ارکان بدست میاد وگرن تا هرچقدر هم که جلو برین به برابری نمیرسین. حتی اگر در شغل مهندسی فرضا به برابری برسین، اما دیدم پای حرفشنوی که بشه کارگران و پیمانکاران مردی که باهاشون کار کنم از من مرد حرفشنوی بیشتری دارند تا شما😅مگرک نیروی انسانیشو از بین خودتون انتخاب کنید(اگر به برابری‌اعتقاد دارین😄).حتی کارفرماها غالبا حاضرن کارای اجراییشونو بدن بع مردا تا نیروی مهندس زن(حتی کارفرمای زن).شایددر یسری موقعیت ها فرقی بین زن و مرد نباشه و اونجا بشه گفت قدرت و توانایی هردوشون یکیه مثلا بگیم طراحی یک ساختمون با سیستم. اما این فقط ده درصدبلکا کمتر از سهم اجرای یک پروژه عمرانی هست و نود درصد بقیش عمدتا مشاغلی هست که زنان جایگاه بمراتب کمتری دارند.

شما علاقه زیادی به گفتگو داری دوست داری دیده شی و نظراتتو بیان کنی  و خیلی مسائل دیگه که منشا ...

حرفتون کاملا درسته. اما باورمو بهش ازدست دادم. باور به عشقو.حتی دیگه دوست ندارم زیاد بنویسم چون همه اینا برمیگرده به گذشته ای که کمتربهش فکر میکنم. خلاصش اینه حال همه ادما یکی نیس و تغییر میکنه.مهم اینه کی کنارت میمونه در این نوسانات. من تنهایی زیادی رو کشیدم وانتظاری از کسی که دوسش داشتم اما بدون اطلاع بافرد دیگه ای وارد آشنایی شد(گرچابا اون هم به نتیجه نرسید وبعد پنج سال بهم پیام میده).بعد از این زمان هم احساسات قلبیم و ذوق و شوقمو پشت منطق و عقلم پنهونش کردم.بعد این مدت هم من خداروشکرهم تونستم ادامه تحصیلمو به ارشد بدم هم کار مناسبی با جایگاه اعتبار واحترام خوبی پیدا کردم.البته ثمر دیگرش شد تغییر شخصیتی که نسبت به ازدواج و دوست داشتن مثل قبل پرذوق و پراحساس وشوقی نیست.بماند که تاثیرفضای مجازی یا تجربه های بقیه در داشتن این دیدگاه بی تاثیر نیست.شما اولین موردی نیستید که اینو بهم گفتید. دوستمم گفت تو تجربه تلخی که داشتی دیگه به قدرت عشق باور نداری.

منو تگ کردن اینجا بیام نظرات شما رو ببینم ولی هرچی بیشتر متنو میخونم خنده دار تر میشه😂اگه ولت کنن م ...

ببین اول وقتی برای اولین بار پیام ریپلای میزنی لحن مودبانه تر بگیر. من با اون خانم هم اگر صحبت کردیم بحثش از جای دیگه شروع شد و به مسایل برابری‌کاردر جامعه رسیدکسی هم علیه کسی‌نمیجنگه ما سوال میپرسیم نظر میدیم بقیه هم نظر میدن و تمام.بحث هم از مرد بد و زن خوب شروع شدکه عمدتا مردا رو فالذاته بد میدونستن وتفکیک جنسیتی‌رو پیش کشیدن. دوما جمله زنان اینه میگن ما در مشاغل برابری با مردان رو میخواهیم.اولین بار هم این نهضت برابری در مشاغل از غرب شروع شد. خب خودت بیا ببین اصلا شدنی هست یا نه؟؟؟ برابری در مشاغل یعنی تمامی مشاغل نصف نیروی مرد نصف نیروی زن و با حقوق‌برابر‌و البته مسئولیت هزینه کردن برابر... این برای جامعه غربی میشه جاانداختش اما درجامعه اسلامی که قوانینش فرق میکنه قابل انجام نیست چون باید به یکیشون متصل بشید.درضمن ما مردا وحشت نداریم. مگر اینکه یسری مسایل رو به قانون جمهوری اسلامی میسنجین یچیزایی رو هم به رواج فرهنگ دموکراسی غربی. همچنین اینکه من یه گروه مرد رو با زن مقایسه میکنم خیلی ساده لوحانس حرفتون که بمن بگین خب تو الان انیشتینی؟ بهتر نبود به اون خانم قبلی میگفتین خب تو الان مگه مریم میرزاخانی ای؟ یا تو الان مادام کوری ای؟؟تازه من هیچ وقت رنگ پوستو مقایسه نکردم شما دارین ذهنیت خودتون به بقیه تزریق میکنین. من اگر خودم پشت میز باشم میتونم تا دلت بخواد از مردای نزدیک زندگیم در کارای سخت مثال بزنم.شما چنتا از زنای دوربرتون و‌در چه مشاغل؟؟!😄😅

@شکلات_فرانسوی     عزیزم بیا اینجا:))اگه تاپیکت بازبود این مردک تگ میکردم تا اینقدر ارا ...

کسی تایپکارو بخونه ادبو از شماها یاد میگیره باشه حق باشماست بجنگید حقتونو بدست بیارید اگر تونستید. بهم راهکار بدید یه تاپیک شد هزارتاتون بشینین بهم توصیه کنید و لشکرکشی کنید. دنیای مجازی مال شماست مارو بدرود.

اقا درنظرش ادم توانمند فقط کسیه که زور بازو داره:)))))))خانم ها هم فقط کارای پیش پا افتاده میتونن ان ...

غیر این نیست. هنوزم میگم زیرساختای عمرانی بدست مردا ساخته میشن نه زنان.خیلی ها قبولش دارند شاید شما بگین نه.😄 زنان خب ضعیفترن و ابن واقعیته. 

ببین اول وقتی برای اولین بار پیام ریپلای میزنی لحن مودبانه تر بگیر. من با اون خانم هم اگر صحبت کردیم ...

من لحنمو با توجه به گفتار طرف مقابلم انتخاب میکنم،شما اگر طالب شنیدن صحبت مودبانه هستی باید مودب حرف بزنی،دوره ای که باید در مقابلتون ادب رو رعایت میکردن درصورتی که خودتون این کارو نمیکردید خیلی وقته سر اومده،و البته این دوره که با کلمات مودبانه مفهوم توهین امیز رو برسونید هم همینطور،در سراسر پست شما احساس برتری و خود بزرگ بینی کاذب موج میزنه و هرکسی متوجه میشه

چرا نمیشه جا انداختش؟اگر در تمام مشاغل ۵۰درصد زن و ۵۰ درصد مرد استخدام کنن چرا نشه جا انداختش؟منتها سفت چسبیدید به یه سری مشاغل و هی میگید زنا اندازه ما کار نمیکنن،یه نگاه به اگهی های استخدام بکن تا متوجه شی،ببین چندزن و چند مرد استخدام میکنن در صورتی که هیچ برتری هوشی ندارید😂،بعد همین شما میشینید اه و فغان که زن ها اندازه ما کار نمیکنن،شغل های سخت همه سختیش افتاده رو دوش مردان

طبیعتا زیاده خواهیه که نه استخدام برابری هست نه فرصت شغلی برابری بعد یه دفعه بیایم اصول غربی رو دست بگیریم،منتها این شمایید که در مهریه و خرج خونه دادن غرب رو دوس دارید،در تمکین زن و فرصت شغلی(که به فرض نان اور بودن مرد همه فرصت ها مال اون شده)قوانین اسلامی رو

ندیدم تا حالا مردی ناله کنه که چرا منی که نه حامله میشم نه شیر میدم نه بچه بزرگ میکنم و فقط خرجشوم میدم که اگر مادرش شاغل باشه اونم خرج میده مالکیت بچه مال منه😢😂

عقل حکم میکنه اول فرصت شغلی و کارخانگی و مسئولیت بچه رو برابر کنن بعد بیان هزینه خونه رو برابر کنن،نه این که بگن اول نصف هزینه خونه رو بده بعد ما برات فرصت شغلی برابر ایجاد میکنیم

نگفتم شما از نژاد حرف زدی،من جواب حرفتو با نژاد دادم

این حرف شماست 

""ما مردا واقعادر همه کارا توانمندیم و این برحسب ژنتیکه.و تکنولوژی ای که خودمون ساختیم و دراختیار آینده قرار میدیم.یسری به لیست دانشمندان گذشته بزنین اگر اسم یه زن یافتین در مقابلش پنجاه تا مرده..برابری شما همه جانبه نیست""

شما در این مطلب بحثت جنسیت بود و من تبدیلش کردم به نژاد،معلومه شما از نژاد حرف نمیزنی چون به نفعت نیست😂بحث جنسیت بیشتر میچسبه

بازنویسی جمله شما مگه این نیست؟""غربی ها در همه کارها توانمندند و این بر حسب ژنتیکشونه و تکنولوژی که خودشون ساختن و در اختیار اینده قرار دادن،یه سری به لیست دانشمندان گذشته بزنین اگر اسم یه فرد از نژاد خودتون پیدا کردید مقابلش پنجاه تا غربیه،برابری شما همه جانبه نیست""

وقتی مخاطب من انقدر سطحیه که تعداد دانشمندان مرد رو با زن مقایسه میکنه بدون توجه به این که گذشته رو یه نگاه بندازه و در مورد سختی تحصیل زنان یه چیزی بفهمه،همین ماری کوری که ازش صحبت میکنی به خاطر زن بودنش اجازه تحصیل در اموزش عالی رو نداشت و مخفیانه تحصیل کرد،شما که علاقه به اوردن تعداد زن در مقابل مرد داری چندتا مرد مخفیانه دانشمند شدن؟شما خودتو گذاشتی تو دسته مرد غربی و برای دانشمندان غربی و خودت یک ژنتیک مشترک متصور شدی😂ما مردها!!!!درصورتی که تو با یک دانشمند غربی که ژنشو داره و تکنولوژی رو درست کرده اشتراکی نداری،مرد سیاه افریقایی و هندی هم همینطور!چرا خودتو با مرد افریقایی نمیذاری تو یه دسته؟جفتتون هیچ تکنولوژی نساختید و ژنتیکتون همینه

منتها اون جا که به نفعتونه صحبت های شما بسیار مستحکمه،منتها اگر من از یه ور دیگه نگاه کنم حرفام میشه ساده لوحانه،وبله تمام زن های اطراف من به کار خانگی مشغول اند،تک تکشون بدون حقوق بدون اینده بدون تمام شدن کار،بدون بیمه بدون بازنشستگی به زحمت بچه داری و کار بی مزد خانگی مشغول اند،شما مردها اگر نفع و پولی در کاری نبینید حاضر به انجامش نیستید،در خانواده هایی هم که زن و مرد هر دو کار میکنن و درامدشون برای بچه خرج میشه تمام بار بزرگ کردن بچه و کارخانگی برعهده زنه و اگر شوهرش یه شب ظرف شست با خوشحالی میگه شوهرم کمکم میکنه!!!!!!تمام بار بارداری بزرگ کردن بچه زایمان شیردهی رو دوش زنه ولی بعد تمام مالکیت بچه مال شماست و زن یه رضایت اردو نمیتونه امضا کنه،اینا کار سخت نیست چیه پس،خودشما مردها یک ثانیه هم این شرایط رو تحمل نمیکنید

اگر قراره ریپلای کنید ممنون میشم حتما جواب این سوال من رو بدید،که متوجه شم هدفتون به قول خودتون جنگ نیست و واقعا یه ذره تحقیق و فهم از گذشته تو حرفتون هست و برخلاف اکثر اقایون که باهاشون بحث کردم به هر دری نمیزنید که بگید برتر هستید😏😂

چرا تعداد دانشمندان سفید پوست از سیاه پوست بیشتره؟یعنی ژنتیکشون برتره؟چرا استعمارگران همه از نژاد سفید اند؟و سیاهپوست ها همیشه قربانی بودن؟یعنی وجود سفید ها کثیفه؟این سوالو جواب بدید من به یه نتیجه جامع میرسم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
کسی تایپکارو بخونه ادبو از شماها یاد میگیره باشه حق باشماست بجنگید حقتونو بدست بیارید اگر تونستید. ب ...

بخوای یا نخوای جامعه داره میره به سمتی که زن ها حقشونو به دست بیارن و برتری بی دلیل شما از دست میره

زن ها برای یک یک حق هایی که امثال تو به دلیل مرد بودن به صورت پیشفرض دارن جنگیدن که به دست اوردن

یا نکنه حق تحصیل و رای رو مردها دو دستی تقدیم زنان کردن؟😂جنگیدن و به دستش اوردن و تونستن

این عصبانی شدن هم نسبتا درک میکنم،سخته دیگه به خاطر مرد دنیا اومدنت از یه زن توانمندتر فرض نشی و برابر باشی و بیوفتی تو رقابت برابر  و دیگه امتیاز جداگونه نداشته باشی

اما برای این که تو جامعه برابرتون زندگی کنید دو سه قرن دیر دنیا اومدید

راستی اگر واقعا دنبال اینی ببینی کی در کجا برتره راه سرچ و تحقیق بازه،بله مردان در کار با نیروی بازو کاملا برترند!!!ولی یه سرچ بکن در مدیریت کی برتره؟😉

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نمیدونم شاید منظور منو متوجه نشدید. آخه حرفای خودت داره جواب‌خودتونو میده که. ببین من گفتم وقتی پای ...

شما میگین زنان باید در همه مشاغل نفوذ کنن...این خواست اغلب زنان هست ولی ایا شرایط  برای چنین چیزی فراهم هست؟؟ایا همین مردان کارگر و...عرصه رو برای ورود زنان باز میکنن؟؟؟ایا ازمون استخدامی که میذارن تعداد زن و مرد برابر و یکسانه؟؟؟ایا نگاه جنسیتی و ازار جنسی محیط کارم مردا تحمل میکنن؟؟؟؟ایا مردان هم مسیولیت خونه و فرزند و..هم به اندازه خانما دارن؟؟؟مردا فقط به مسیولیت رو اونم دست وپا شکسته انجام میدن که کار بیرونه..ولی خانمی که امروزه بخواد جایگاه اجتماعیس روهم حفظ کنه باید هم بیرون کارکنه و هم نگاه تبعیض امیزمحیط کار تحمل کنه هم کل کارای خونه و بچه و..انجام بده!!حالا بااین اوصاف مسیولیت کی بیشتر شد؟؟!!!!!!!!شما که ادعای قوی بودن میکنی ببینم میتونی فقط یک دقیقه فشار  درد زایمان بارداری تحمل کنی؟؟؟؟؟؟با کمر درد پریود بری سر کار.......شما که میگین در هر زمینه ای تعداد مردان بیشتر از زنان هست ایا به این فکر کردین که خانمی که برای حداقل حقوقش جنگیده و از اون طرف تو‌سن نوجوانی ازدواج کرده و بعدش هم بچه و... اصلا فرصتی داشته که بخواد پا به عرصه اجتماع بذاره؟؟؟؟هروقت مردا هم مثل زنان  برای حق مالکیت و کار تحصیل و حقوق انسانی و...هزاران حق دیگه نیازمند اجازه بودن و با همه محدودیت هایی که خانم ها دارن بازم تعداد مردان بیشتر بود اون وقت ادعا کنین مردان توانمند ترن.......

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

کسی تایپکارو بخونه ادبو از شماها یاد میگیره باشه حق باشماست بجنگید حقتونو بدست بیارید اگر تونستید. ب ...

ترجیح میدم توان بدنیم در حد بلند کردن پر پرنده باشه ولی نگاه و عقل و شعورم مثل امثال شما نباشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️