من لحنمو با توجه به گفتار طرف مقابلم انتخاب میکنم،شما اگر طالب شنیدن صحبت مودبانه هستی باید مودب حرف بزنی،دوره ای که باید در مقابلتون ادب رو رعایت میکردن درصورتی که خودتون این کارو نمیکردید خیلی وقته سر اومده،و البته این دوره که با کلمات مودبانه مفهوم توهین امیز رو برسونید هم همینطور،در سراسر پست شما احساس برتری و خود بزرگ بینی کاذب موج میزنه و هرکسی متوجه میشه
چرا نمیشه جا انداختش؟اگر در تمام مشاغل ۵۰درصد زن و ۵۰ درصد مرد استخدام کنن چرا نشه جا انداختش؟منتها سفت چسبیدید به یه سری مشاغل و هی میگید زنا اندازه ما کار نمیکنن،یه نگاه به اگهی های استخدام بکن تا متوجه شی،ببین چندزن و چند مرد استخدام میکنن در صورتی که هیچ برتری هوشی ندارید😂،بعد همین شما میشینید اه و فغان که زن ها اندازه ما کار نمیکنن،شغل های سخت همه سختیش افتاده رو دوش مردان
طبیعتا زیاده خواهیه که نه استخدام برابری هست نه فرصت شغلی برابری بعد یه دفعه بیایم اصول غربی رو دست بگیریم،منتها این شمایید که در مهریه و خرج خونه دادن غرب رو دوس دارید،در تمکین زن و فرصت شغلی(که به فرض نان اور بودن مرد همه فرصت ها مال اون شده)قوانین اسلامی رو
ندیدم تا حالا مردی ناله کنه که چرا منی که نه حامله میشم نه شیر میدم نه بچه بزرگ میکنم و فقط خرجشوم میدم که اگر مادرش شاغل باشه اونم خرج میده مالکیت بچه مال منه😢😂
عقل حکم میکنه اول فرصت شغلی و کارخانگی و مسئولیت بچه رو برابر کنن بعد بیان هزینه خونه رو برابر کنن،نه این که بگن اول نصف هزینه خونه رو بده بعد ما برات فرصت شغلی برابر ایجاد میکنیم
نگفتم شما از نژاد حرف زدی،من جواب حرفتو با نژاد دادم
این حرف شماست
""ما مردا واقعادر همه کارا توانمندیم و این برحسب ژنتیکه.و تکنولوژی ای که خودمون ساختیم و دراختیار آینده قرار میدیم.یسری به لیست دانشمندان گذشته بزنین اگر اسم یه زن یافتین در مقابلش پنجاه تا مرده..برابری شما همه جانبه نیست""
شما در این مطلب بحثت جنسیت بود و من تبدیلش کردم به نژاد،معلومه شما از نژاد حرف نمیزنی چون به نفعت نیست😂بحث جنسیت بیشتر میچسبه
بازنویسی جمله شما مگه این نیست؟""غربی ها در همه کارها توانمندند و این بر حسب ژنتیکشونه و تکنولوژی که خودشون ساختن و در اختیار اینده قرار دادن،یه سری به لیست دانشمندان گذشته بزنین اگر اسم یه فرد از نژاد خودتون پیدا کردید مقابلش پنجاه تا غربیه،برابری شما همه جانبه نیست""
وقتی مخاطب من انقدر سطحیه که تعداد دانشمندان مرد رو با زن مقایسه میکنه بدون توجه به این که گذشته رو یه نگاه بندازه و در مورد سختی تحصیل زنان یه چیزی بفهمه،همین ماری کوری که ازش صحبت میکنی به خاطر زن بودنش اجازه تحصیل در اموزش عالی رو نداشت و مخفیانه تحصیل کرد،شما که علاقه به اوردن تعداد زن در مقابل مرد داری چندتا مرد مخفیانه دانشمند شدن؟شما خودتو گذاشتی تو دسته مرد غربی و برای دانشمندان غربی و خودت یک ژنتیک مشترک متصور شدی😂ما مردها!!!!درصورتی که تو با یک دانشمند غربی که ژنشو داره و تکنولوژی رو درست کرده اشتراکی نداری،مرد سیاه افریقایی و هندی هم همینطور!چرا خودتو با مرد افریقایی نمیذاری تو یه دسته؟جفتتون هیچ تکنولوژی نساختید و ژنتیکتون همینه
منتها اون جا که به نفعتونه صحبت های شما بسیار مستحکمه،منتها اگر من از یه ور دیگه نگاه کنم حرفام میشه ساده لوحانه،وبله تمام زن های اطراف من به کار خانگی مشغول اند،تک تکشون بدون حقوق بدون اینده بدون تمام شدن کار،بدون بیمه بدون بازنشستگی به زحمت بچه داری و کار بی مزد خانگی مشغول اند،شما مردها اگر نفع و پولی در کاری نبینید حاضر به انجامش نیستید،در خانواده هایی هم که زن و مرد هر دو کار میکنن و درامدشون برای بچه خرج میشه تمام بار بزرگ کردن بچه و کارخانگی برعهده زنه و اگر شوهرش یه شب ظرف شست با خوشحالی میگه شوهرم کمکم میکنه!!!!!!تمام بار بارداری بزرگ کردن بچه زایمان شیردهی رو دوش زنه ولی بعد تمام مالکیت بچه مال شماست و زن یه رضایت اردو نمیتونه امضا کنه،اینا کار سخت نیست چیه پس،خودشما مردها یک ثانیه هم این شرایط رو تحمل نمیکنید
اگر قراره ریپلای کنید ممنون میشم حتما جواب این سوال من رو بدید،که متوجه شم هدفتون به قول خودتون جنگ نیست و واقعا یه ذره تحقیق و فهم از گذشته تو حرفتون هست و برخلاف اکثر اقایون که باهاشون بحث کردم به هر دری نمیزنید که بگید برتر هستید😏😂
چرا تعداد دانشمندان سفید پوست از سیاه پوست بیشتره؟یعنی ژنتیکشون برتره؟چرا استعمارگران همه از نژاد سفید اند؟و سیاهپوست ها همیشه قربانی بودن؟یعنی وجود سفید ها کثیفه؟این سوالو جواب بدید من به یه نتیجه جامع میرسم