2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفرینم خوب میگیره دعام نمیدونم

قربون دستت این مدیر منو نفرین کن ظلمش از حد گذشته!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دعای یستشیر ۴۰ شب 

و دعای سیفی صغیر ۹۹ شب بخونید 

منم دعا میکنم انشالله زود حاجت روا شید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

۲۷

اینا گشایش بخت هستند (( روز اول که میخوای بخونی بنداز به ساعت سعد اکبر ( روز اولش رو در ساعت سعد اکبر بخون ، از روزهای بعدی ساعتش مهم نیست ، فقط روز اولش ( شروع و استارتش در ساعت سعد اکبر باشه ، و پاک باش ،،، از روز دوم به بعد ساعتش مهم نیست ، مهم نیست پاک باشی ) 

💚💚اگر میخواهید در یک کار مهم و اساسی [ کارای مهم و اساسی ، نه کارای روزانه ] موفق شوید آن را در ساعت سعد اکبر لنحام دهید 

چون سایت چسی میاد و اسکرین شاتا و عکسا دیر میاد یام کلا نمیاد : خودت تو گوگل بنویس : 

تو سرچ گوگل بنویس : ساعت سعد اکبر ( تیتر اول نه ، تیتر دوم نه ، بزن رو تیر سوم 

بزن رو این تیتر : ساعات سعد و نحس | روزانه : استان اینا رو آورده = اسم استان و شهر محل سکونت رو وارد کن : ساعاتِ هر روز رو میاره ۱۷ آبان ، ۱۸ آبان : ( ساعت نحس اکبر ، ساعت نحس اصغر ، ساعت سعد اصغر ، ساعت سعد اکبر 

ساعت سعد اکبر مد نظره 

گشایش بخت : یعنی چله های گشایش بخت : ( چله ، چهله ، ۴۰ روز : حدیث کساء ،، سوره ی حشر ،، سوره ی یس ،، دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم ،، : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز تا نیمه شب شرعی  ( بعد از نیمه شب شرعی بخونی اونروز محسوب نمیشه برای فردا محسوب میشه ) ،، اگه نماز میخونی یا بعضی وقتا که میخونی در قنوت ها من بعد آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان رو بخون : از : ربنا ‌به بعد ( ترجمشم میتونی بخونی { تو قنوت ها میشه } (  خیلین مهماشو گفتم 

بقیش ایناس : سوره ی مریم ، زیارت عاشورا ، سوره ی طه ، دعای عهد و سایر ادعیه ی شرعی که توصیه شده برای بخت گشایی ، : روزی یکبار تا ۴۰ روز 

من رفتم دفتر یه روحانی که استخاره هم میگیره ، نیت کردم تو دلم : میشه ادعیه ی شرعی ( و بخصوص قرآن ) ترجمشو خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش

میشه ادعیه ی شرعی ( و بخصوص قرآن ) وقتی پاک نیستیم خوند ؟ باطن اینکار خرابه ، زحمتت بیجاست ، دنبالش نرو 

میشه ادعیه شرعی ( و بخصوص قرآن ) رو وقتی پاک نیستیم صوتشو گوش بدیم‌ ؟ خیلی خوبه برو دنبالش 

صوت تند خوانی فلان سوره و فلان دعا 

[[ آیه های سجده دار‌ و سورهاش هم که برای کسی که پاک نیست خوندن یا گوش دادن عمدی آیه ها حرامه ]]