2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
ببینیدساخت تکنولوژی هم نیاز به فکر و ذهن و همچنین تلاشی برای ساختش بوده. ما شاید در آینده نیازمون به ...

شما درمقابل فهمیدن مقاومت میکنین چون حوزه ادراکی تون در همین حده..اگه بنا به ادعاتون توامندیتون بیشتر هست یه ادم با بهره هوشی متوسط هم حرفای من میفهمه ولی شما نه جناب اقای باهوووش و توانمند  شما طبق منطق نداشتتون نسلی از زنان و مردان رو باهم مقایسه کردین که شرایط برای پبشرفتشون به شدت باهم متفاوت بود..نسل گذشته زنان فرصتی برای ارائه توامندیشون نداشتن ..نسلی بودن که قبل سن قانونی ازدواج میکردن و بعد هم باتعداد زیاد بچه..فرصتی برای کار بیرون نداشتن .....ولی نسل امروز مقایسه کنین.چقدر شرایط فرق کرده ولی متاسفانه شما درهمون نسل قبل موندین و ذره ای پیشرفت نکردین....امروزه پزشکا و فیزیوتراپ ها و کادر درمان...بیشترش خانم هستن.حتی فوریت پزشکی یه رشته ای بود که تا همین چندسال اخیر فقط اقا پذیرش میکرد چند سال هست خانم هم پذیرش دارن...چهارنفر ایرانی برنده جایزه فیلدز ریاضیات شدن.دوتا اقا دوتاخانم(یکیشون مریم میرزاخانی و یکیشون هم همین امسال)پس ببینین وقتی شرایط برای خانم ها فراهم باشه خیلی هم میتونن خوش بدرخشن....

من هییچ حرفی رو بدون ارائه مدرک و سند نمیزنم و متقابلا هییچ حرفی که زاییده ذهن بیمار و جنسیت زده و براساس صرفا ادعا کذب باشع قبول ندارم......شما ادعا کردین ژنتیک اقا از خانم برتر هست خب منبعتون رو هم بفرمایید..بر چه اساسی این حرف رو میزنین.من برای تمام حرفام منبع معتبر دارم لینکشم میذارم...‌‌‌‌‌‌‌‌

واینکه اگه شما نیاز به کارگر رو همون قدر واجب میدونین که مثلا نیاز به پزشک....پس دنیا همون قدر م که به مشاغل پراز طرافت نیازه.همون قدرم هنرمند نیازه.خیاط و اارایشگر و ....نیازه....

مشکل اصلی شما اینه چون به احتمال زیاد فقط تنها داشتتون تو زندگی قد و هیکلی هست که البته براش تلاشی هم نکردین توامندی رو فقط در زور بازو میبینین....اگه براتون قابل فهم هست توامندی ذهنی..هنری هم جز توامندی هایی به حساب میاان که هر کسی نمی تونه اونارو داشته باشه.هیچ کدومم به اون یکی برتری ندارن.....حتی اگع قران قبول دارین صریحا درش بهش اشاره شده ولی اگه افکارتون درحد جاهلیت عرب قبل اسلام و طالبان هست که بفرمایید و جهل خودتون بمونین 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ببینیدساخت تکنولوژی هم نیاز به فکر و ذهن و همچنین تلاشی برای ساختش بوده. ما شاید در آینده نیازمون به ...

https://www.rosalindfranklin.edu/news/massive-study-led-by-rosalind-franklin-university-neuroscientists-reveals-few-differences-between-men-and-women-s-brains/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از یک مساله ای باور به عشقو ازدست دادم و البته بعد از اون مساله خیلی اطلاعات دیگه ای هم از هر ...

شما علاقه زیادی به گفتگو داری

دوست داری دیده شی و نظراتتو بیان کنی 

و خیلی مسائل دیگه که منشاء همه اینا بخاطر یک خلاء درون شما هست و اون چيزى نيست جز كمبود محبت از جنس مخالف يا كمبود يک روابط عاشقانه

مردا بدون روابط عاشقانه انسانهاى به شدت افسرده و شكننده اى ميشن

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
بخدا اهلش پیدا بشه ها که کمه من حاضرم کل زندگیمو بنویسم پایه مهریه چون اگه نباشه که نه زندگی ارزش دا ...

مهریه نباشه..خق طلاق و کار و تحصیل نباشه.حضانت بچه نباشه.تنصیف اموال نباشههزازتا حق دیگم نباشه میشه بگین پس تواین کشور کذایی زنها چه حقی داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟مگه احمقن بااین شرایط ازدواج کنن..مهریه تو ایران شده پیراهن عثمان فقط اسمش مونده درحالی که تو دادگاه های ملعون خانواده حتی مرد حق داره علاوه بر بخشیدن مهریه طلب پول هم بکنه

خوب جناب شما خودت توی حرفات داری میگی که ذهنیت داری بخاطر تجربه تلخی که داشتی بعد از اون طرف  ...

اقا درنظرش ادم توانمند فقط کسیه که زور بازو داره:)))))))خانم ها هم فقط کارای پیش پا افتاده میتونن انجام بدن چون ژنتیک مرد از زن برتره😏

اقا درنظرش ادم توانمند فقط کسیه که زور بازو داره:)))))))خانم ها هم فقط کارای پیش پا افتاده میتونن ان ...

ایشون بیشتر به گفتگو و بحث علاقه داره وگرنه حرفاشون اصلا پایه و اساس نداره 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

منو تگ کردن اینجا بیام نظرات شما رو ببینم ولی هرچی بیشتر متنو میخونم خنده دار تر میشه😂اگه ولت کنن میگی ژنتیک مردان سفید پوستم از مردا سیاه پوست برتر بوده به همین دلیل اکثر دانشمند ها سفید پوست بودن،یا با این استدلالت من میتونم بگم اون ژنتیک مردان سفید پوسته که هوش برتر رو داره و اختراعات رو انجام داده پس اوکی مشکلی ندارم که مرد سفید پوست اروپایی حقوق برتر از من زن داشته باشه ولی به شما چ ربطی داره،چ اشتراکی با مرد اروپایی داری،چرا خودتو با انیشتین و نیوتون مقایسه کردی؟یا مثلا جوابتو بدم که ۹۰درصد جنگ تجاوز ها کشتن ادم ها ،کشتن کودک قاچاق اعضای انسان هم توسط مرد ها اتفاق افتاده پس صاحب  ژنی که این ویژگی هارو داره چه معنی داره اصلا حقی بخواد،یا حق حضور در اجتماع رو بخواد؟

منتها ادمی که دنبال یه ذره سواد باشه میره ببینه علت جمع شدن اینا در یک جنس و نژاد چیه اون ادمی هم که میخواد ابراز وجود کنه که تکلیفش معلومه

کی به شما گفت ما زن ها برابری در کار سخت رو نمیخوایم؟احتمالا اومدی از دوتا خانم کارمند بانک یا تو نی نی سایت پرسیدی حاضری بری تو معدن کار کنی یا کارگر شی،اونم گفته نه هرگز و شما هم با قوه استدلال بالات استدلال کردی که زنان برابری در کار سخت رو نمیخوان غافل از این که اون مرد کارمند بانک هم حاضر نیست بره تو معدن کار کنه،همونطور که شوهر من هرگز نمیخواد بره کارگر شه و ترجیح میده کارمندی و پشت میز نشینی رو ادامه بده من هم نمیخوام،همونطور که تو نشستی اینجا تو سایت زنونه طومار تایپ میکنی و نرفتی کارگری کنی یا نکنه جدیدا تو معدن هم اینترنت خط میده؟،زن طرف صحبتت هم نمیخواد بره کارگری کنه،اما کی گفته من از حق کارگر شدن و رفتگر شدن زن دفاع نمیکنم؟چرا باید فکر کنم زنی که الان داره تو خونه مردم خدمتکاری میکنه نگاه هیز صاحب کارشو تحمل میکنه حقوق کمش رو تحمل میکنه ،دلش نمیخواد رفتگر شه ؟کار دولتی بیمه بازنشستگی و کار تضمینی نمیخواد؟مگه الان زن کارگر معدن نداریم تو چین کلی زن کارگر معدن هست،زن ایرانی هم مثل زن چینی،البته که الان زن ایرانی کارگر هم داریم،اون مردهایی که کارگر معدن هستن خودشون از این که زن ها جاشون رو بگیرن وحشت دارن،و زنی که میخواست همکارشون بشه رو از عمد ازار دادن که نیاد جای مرد رو بگیره،شما برای اونا حرص نخوراینم سندش

درثانی اصلا همه حرفای تو درست،من مشکلی ندارم زن و مرد کارگر، مرد و زن مخترع و دانشمندهای مرد و زن حقوق انسانی بیشتر از من داشته باشن،اما یکی مثل تو و شوهرم چ کار خاصی کردید چی اختراع کردید که فکر میکنی نباید با من برابر باشی؟

درضمن در مورد علت بیشتر بودن دانشمندهای مرد سفید پوست یه تحقیق کن که مطلب طنز ننویسی اینجا

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
@شکلات_فرانسوی     عزیزم بیا اینجا:))اگه تاپیکت بازبود این مردک تگ میکردم تا اینقدر ارا ...

جوابشو دادم ولی مشخصه که قراره باز حرف خودشو بزنه😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
منم خیلی به این باور دارم  به خودشون شک دارن که از الان اینقدر چونه میزنن . والا دایی من رفتن ...

منم یه خاستگار اینجوری داشتم بخاطر شرایط سنیم راضی شده بودم به مهریه کم گفتم به نیت ۱۴ معصوم ۱۴تا

اینقد مریض بود میگفت نه ۵تا بیشتر نمیدم.

گفتم چرا گفت اگه بعدا یه مشکلی پیش اومد بی دردسر جدا شم منم با فضاحت تمام ردش کردم. اینجور آدما واقعا مریضن. وگرنه یه مرد واقعی از خودش مطمئنه