منو تگ کردن اینجا بیام نظرات شما رو ببینم ولی هرچی بیشتر متنو میخونم خنده دار تر میشه😂اگه ولت کنن میگی ژنتیک مردان سفید پوستم از مردا سیاه پوست برتر بوده به همین دلیل اکثر دانشمند ها سفید پوست بودن،یا با این استدلالت من میتونم بگم اون ژنتیک مردان سفید پوسته که هوش برتر رو داره و اختراعات رو انجام داده پس اوکی مشکلی ندارم که مرد سفید پوست اروپایی حقوق برتر از من زن داشته باشه ولی به شما چ ربطی داره،چ اشتراکی با مرد اروپایی داری،چرا خودتو با انیشتین و نیوتون مقایسه کردی؟یا مثلا جوابتو بدم که ۹۰درصد جنگ تجاوز ها کشتن ادم ها ،کشتن کودک قاچاق اعضای انسان هم توسط مرد ها اتفاق افتاده پس صاحب ژنی که این ویژگی هارو داره چه معنی داره اصلا حقی بخواد،یا حق حضور در اجتماع رو بخواد؟
منتها ادمی که دنبال یه ذره سواد باشه میره ببینه علت جمع شدن اینا در یک جنس و نژاد چیه اون ادمی هم که میخواد ابراز وجود کنه که تکلیفش معلومه
کی به شما گفت ما زن ها برابری در کار سخت رو نمیخوایم؟احتمالا اومدی از دوتا خانم کارمند بانک یا تو نی نی سایت پرسیدی حاضری بری تو معدن کار کنی یا کارگر شی،اونم گفته نه هرگز و شما هم با قوه استدلال بالات استدلال کردی که زنان برابری در کار سخت رو نمیخوان غافل از این که اون مرد کارمند بانک هم حاضر نیست بره تو معدن کار کنه،همونطور که شوهر من هرگز نمیخواد بره کارگر شه و ترجیح میده کارمندی و پشت میز نشینی رو ادامه بده من هم نمیخوام،همونطور که تو نشستی اینجا تو سایت زنونه طومار تایپ میکنی و نرفتی کارگری کنی یا نکنه جدیدا تو معدن هم اینترنت خط میده؟،زن طرف صحبتت هم نمیخواد بره کارگری کنه،اما کی گفته من از حق کارگر شدن و رفتگر شدن زن دفاع نمیکنم؟چرا باید فکر کنم زنی که الان داره تو خونه مردم خدمتکاری میکنه نگاه هیز صاحب کارشو تحمل میکنه حقوق کمش رو تحمل میکنه ،دلش نمیخواد رفتگر شه ؟کار دولتی بیمه بازنشستگی و کار تضمینی نمیخواد؟مگه الان زن کارگر معدن نداریم تو چین کلی زن کارگر معدن هست،زن ایرانی هم مثل زن چینی،البته که الان زن ایرانی کارگر هم داریم،اون مردهایی که کارگر معدن هستن خودشون از این که زن ها جاشون رو بگیرن وحشت دارن،و زنی که میخواست همکارشون بشه رو از عمد ازار دادن که نیاد جای مرد رو بگیره،شما برای اونا حرص نخوراینم سندش
درثانی اصلا همه حرفای تو درست،من مشکلی ندارم زن و مرد کارگر، مرد و زن مخترع و دانشمندهای مرد و زن حقوق انسانی بیشتر از من داشته باشن،اما یکی مثل تو و شوهرم چ کار خاصی کردید چی اختراع کردید که فکر میکنی نباید با من برابر باشی؟
درضمن در مورد علت بیشتر بودن دانشمندهای مرد سفید پوست یه تحقیق کن که مطلب طنز ننویسی اینجا