2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

شمادیروزم تاپیک نزدی!میگفتی مهریه گفتن ۱۰تا!!اگه همونی بهترکه بهم خورد۱۰تاخیلی کمه واوناخیلی بی منطقندبعدم اگه پسره خیلی دوستت داشت یک تلاشی میکردباخونواده ش صحبت میکردوبهشون میفهموندکه ۱۰سکه خیلی کمه

امیدوارم خدابه دلت آرامش بده تابتونی دور ازاحساسات به این موضوع فکرکنی که حق باخونواده شمابوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 

مهریه حداقل ۱۱۰ عنداامطالبه بگذار، مهریه برای خسارته اگه بددراومدوخسارت به زندگیت زد، باید خسارت بده

به هیچ عنوان کوتاه نیا، احساساتی الکی نشو ، از الان باید حق تو رو قبول داشته باشن  خیلی پررو هستن به خدا

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

ی زنم باید خر باشه ک بره زیر بار کلی مسئولت و تحمل تکیه و ازار های خانواده عن شوهر بعدم بدون هیچ پشتبانه ای مرد هر وقت دلش خواست خانومو بزاره کنار هر وقت دختر و خواهر خودتو بدون مهریه و خشک و‌خالی فرستادی خونه شوهر بیا وایه دختر مردم نظر بده تو ک انقد بی غیرتی زن میخوای چیکار

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

من کاری به کم و زیاد بودن مهریه و درست و غلط بودنش ندارم

رفتار نامزدتون و خانوادش اصلا درست نبود

میتونستن خیلی محترمانه تر تعداد سکه مدنظرشون بگن و دل شما رو جور دیگه ای به دست بیارن و بیشتر پافشاری کنن

نه اینکه بگن الا و بلا ده تا سکه میخوای بخواه میخوای نخواه پسره هم بره پشت سرشم نگاه نکنه بگه حرف حرف بابام😑😑😑

عزیزم ازدواج با این آدم اشتباه هست 

این خانوادش براش تصمیم میگیره 

فردا و پس فردا همش تو زندگیت دخالت میکنن 

اجازه نداری یه لیوان آب بخوری 

هیچ احترام سرشون نمیشه 

اتفاقا بهش بگو خانوادت به من اعتماد ندارن که نه مهریه میدن و نه خونه به اسم میزنن 

ببین پشیمون میشی باهاش ازدواج کنی 

اصلااا خانواده خوبی نیستن 

پسره هم دوستت نداره

نه به فکر جدایی نیستیم ببین عزیزم مهریه اسمش با خودشه یعنی مهر و محبت مرد به زنش که باید در حد توان ...

آخه این که شما میگی برای حالت مساوی و برابر بین زن و مرده که حالا مرده از رو محبتش یه هدیه ایی هم به زنش بده نه ایران که حق طلاق حق حضانت بچه حق خروج از کشور حق تحصیل حق شغل داشتن برای زن همه رو مرد میتونه ازش بگبره بعد ازدواج و یه چند تا سکه ایی تو قبالش میزنه که اگه پاش بیفته هر چندین ماهی باید یه سکه بده. به سختی و هر دفه زن باید بره ازش به زور بگیره و بره دنبالش. تا هر چند ماهی بتونه ازش بگیره و هر دفعه اعصاب و روانش خورد بشه

این قانون فقط طرفدار مردهاست .بخای طلاق هم بگیری مهریه رو می‌پیچند ولی کمم نباید باشه که مرد رو پررو ...

کی گقته طرف مرداست؟

مهریه تو قانون ما حق زنه و اگه زن خیلی ببخشید خیانت کنه باید مهریه بهش برسه 

پس چجوري زير بار سيسموني تا دومادي نوه و جهزيه ي كامل ميرن؟؟؟؟

اون یه بحث دیگه ست ،بچه خونواده رو کامل می‌کنه ،یه پدر نرمال هم واسه بچش هر کاری می‌کنه ،مثالتون قابل قیاس نبود ،،،به نظر شما مردی که میگه اگه زنم نبود یکی دیگه میگیرم اما مادرم که قابل جایگزین نیست ،بچش و جای زنش میده ،بحث جایگاهه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

اسی با اجازه شرمندم🙏🏻💖

☆●○●♡[اسمم ثمین هست. مهربونم میشه صلوات یا حمد یا آیت الکرسی یا هرچیییی خودت عشقت کشید به نیت اینکه عشقم برگرده باهم آشتی کنیم و مانع ها دفع بشن بخونی دورت بگردم؟ دلت شاد قشنگم♥️🌱]♡●○●☆