الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از نظر من اگه دوسش داری سر مهریه باهاش بحث و قهر نکن چون معیار دوست داشتن نیس... شما ارنباطتت رو باهاش حفظ کن و با شیرین زبونی بکشش سمت خودت و دیگه اصلا حرف مهریه رو نزن ی مدت وبگو مهم وجود خودته و اینا(اگه واقعا عاشقشی) بعد کم کم راجب مهریه باهم ب تفاهم برسیم ی چیزی که نه حرف تو باشه نه حرف اون،وسط رو بگیرید ..تو این شرایط اون شاید بکشه عقب که تو بری جلو و اگه بری باید دست به سینه کوتاه بیای و هرچی اون بگه .. اما اگه کلا هم نری شاید همه چی کلا بهم بخوره.. از طریق استوری ابراز دلتنگی و ناراحتی کن..بغد دلش رو بدست بیار.. علشقش کنیهرکاری برات میکنه
اومد یه بار به خود من گفت با بابات حرف بزن راضیش من گفتم کاری از دست من بر نمیاد و گفت ...
اس جون این جریان مهریه یه نشونه اس واست.. کسیکه از الان سر جنگ داره واسه مهریه ک کمش کن.. فردا واسه عروسی هم همینه.. میگه این با شماس.. اون با شماس.. سر همه چی باید باهاش جنگ داشته باشی که حالیش کنی یه سری چیزا واقعا با اوناس
خدااااااا یعنی برا پسر خودتم حاضری مثلا پونصد سکه بندازی؟؟؟ ببین تمام اون مادرا ک الان عمربچشون پش ...
من خودم سر مهریه اینجوری چونه زدن.. ما گفتیم اوکی.. مهریه کی داده کی گرفته.. مهم نیست..مهریه خیلی خیلی کم... ولی تا فردای عروسی سر اینکه تلویزیونم باشماس. یا فرش با شماس بحث میکردیم.. نشون اینکه طرف خسیس و منفعت طلبه... پس شما مادر خوبی باش واسه پسرتم مادری کن نمونه جان