2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
عزیزم درسته  ولی مشکل من  اخلاقش که سر مهریه با من قهر کرده

خواهشا اصلا زنگ نزن پیامم نده هیچ کاری نکن وگرنه ضرری میکنی که قابل جبران نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ببین عزیزم یه نکته مهمتر از مهریه الان وجود داره . بهش خیلی فکر کن. اینکه خودت میگی روی حرف پدرش حرف ...

ترس منم همینه ، مهریه به درک

که اگه باهاش ازدواج میکردم 

پدرش تو کوچیکترین چیزمون میخاست دخالت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  ولی آقا قهر کرده و مث طلبکارا حرف میزنه  میگه مگه بابات منو قبول نداره که مهر میخ ...

مهریه حق هر زنی هست عزیزم، این آقا مادر، خواهر، دختر خاله و اقوام خودش مگه طرفشون رو قبول نداشتند که مهریه خواستند؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
[QUOTE=291829870]ببین خانوادت چی میگن اگه پسر خوبی و خانواده داری هست که خانوادت هم تایید میکنن سر م ...

عزیزم با این اوصاف چه بهتر که بهم خورد 

وقتی از همین اول کار وضعیت اینه پس فردا واویلا

منم اگه برمیگشتم عقب میگفتم مهریه ام یه سکه ولی جهاز هیچی نمیارمگ حتی یه تیکه لباس ببین چی میگن 

تو هم اگه خیلی دوسش داری میتونی اینو مطرح کنی 

چرا صبر کنم  وقتی که داره سو استفاده میکنه

منظورم این هست کوتاه نیا، صبر کن تا خودش برگرده سمت تو 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

وای که چقدر ازدواج الان سخت و بی ارزش شده واقعا عقل الانم داشتم به هیچ وجه ازدواج نمیکردم اصلا خر شدم انگار

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسرا خیلی پولکی شدن  من ده ماهه نامزدم  یهو زد زیر همه چی . شما هم بهم خورد

سمتش برگردی خودتو کوچیک کردی ها .از من گفتن .چون حق طلاق با مرده مهریه هم باید برای زن باشه .وقتی همین اول کار رو حرف باباش حرف نمیزنه و ده ماه نامزدی رو به همین راحتی از بین میبره دیگه بعد از ازدواج چه توقعی ازش هست آخه.بعوم چقد پر روهستش که میگه برو بگو بابات کوتاه بیاد.احترام بلد نیست این

این پسرایی که خیلی خیلی سفت و سخت میگیرن واسه مهریه یه ریگی به کفش دارن مطمئن باش. ریگم حتما این نی ...

منم خیلی به این باور دارم 

به خودشون شک دارن که از الان اینقدر چونه میزنن .

والا دایی من رفتن خواستگاری براش . سنتی ام بود 

به خانواده ش گفت 

هر چی مهر گفتن قبول کنین

اونروز حتی عاشقم نبود خیلی .

اونوقت ببین پسری که چن ماهه وابسته شده 

یهو بگه نه مهریه هر چی بابام بگه 

آدم شک میکنه بهش

من فقط نظرم را گفتم به خدا نمیخواستم ناراحت بشین من برا خانواده خودم نظرم اینهمنظورم این بود اگر طرف ...

منم مهریه ام از زنداداشام و خواهرشوهرم کمتره، گفتن 50تومن

بابام مخالف بود ولی من قبول کردم ، چون میدونستم ضامن خوشبختی نیست ، دیدم بخوان ندن خوب بلدن کارد به استخوان برسونن.

من الان خودم واسه خانواده ام میگم 14تا سکه مهر کافیه تو این گرونی 

درسته میگن کی حالا گرفته

ولی یه سر به دادگاه بزنن میبینن کی گرفته

آدم عاقل باید همه جوانب و بسنجه

حالا ده سالی زندگی کردین خوب بودین ، اعتماد متقابل جلب شد  میشه ملکی چیزی به نام خانم کرد

من زیاد دیدم خانمه یه هو رفیق جدید پیدا کرد از طریق مهریه طرف رو لخت کرد پا شد رفت پی عشق و حال

خوب و بد همه جا هست

آدم باید عاقل باشه

الهم عجل لولیک الفرج