2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
عزیزم خواهرتون چطور اعتماد کردن؟ 

همسرش خیلی مومن و مذهبیه و تحقیق کرد بابام و همه ایشون رو تایید کردن ، تو این سه سالی که داماد ماست برای ما ثابت شده است.

بعد اعتماد از چه نظر؟ یعنی اگر مهریه سنگین باشه مشکلی پیش نمیاد؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من اگه دوسش داری سر مهریه باهاش بحث و قهر نکن چون معیار دوست داشتن نیس... شما ارنباطتت رو باهاش حفظ کن و با شیرین زبونی بکشش سمت خودت و دیگه اصلا حرف مهریه رو نزن ی مدت وبگو مهم وجود خودته و اینا(اگه واقعا عاشقشی) بعد کم کم راجب مهریه باهم ب تفاهم برسیم ی چیزی که نه حرف تو باشه نه حرف اون،وسط رو بگیرید ..تو این شرایط اون شاید بکشه عقب که تو بری جلو و اگه بری باید دست به سینه کوتاه بیای و هرچی اون بگه .. اما اگه کلا هم نری شاید همه چی کلا بهم بخوره.. از طریق استوری ابراز  دلتنگی و ناراحتی کن..بغد دلش رو بدست بیار.. علشقش کنیهرکاری برات میکنه

اومد یه بار به خود من گفت با بابات حرف بزن راضیش من  گفتم کاری از دست من بر نمیاد  و گفت ...

اس جون این جریان مهریه یه نشونه اس واست.. کسیکه از الان سر جنگ داره واسه مهریه ک کمش کن.. فردا واسه عروسی هم همینه.. میگه این با شماس.. اون با شماس.. سر همه چی باید باهاش جنگ داشته باشی که حالیش کنی یه سری چیزا واقعا با اوناس

همون اول کار منظورمه همون اول حق طلاق رو بدید به دختر ، مهریه اش هم زیر ۱۰۰ سکه باشه

این حرف قانونا غلطه

حق طلاق برای زنم هست اگه مهریه نخواد

نذارین گولتون بزنن مهریه کم و حق طلاق

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
مگه میخام الان ازش بگیرم

خیلی کم گفتن اگه خسیسن دورشونوخط بکش خیلی بده ازالان اینجورین ببین سرخریدومراسمامیخان چیکارکنن،پسرخاله ی شوهرم توروستاازدواج کردبعدِهمین گرونیای اخیر۶۰۰تاسکه انداختن🤕که اینم خوب نیس بنظرم امادیگه ده تام خیلی کمه

اس جون این جریان مهریه یه نشونه اس واست.. کسیکه از الان سر جنگ داره واسه مهریه ک کمش کن.. فردا واسه ...

خدااااااا

یعنی برا پسر خودتم حاضری مثلا پونصد سکه بندازی؟؟؟

ببین تمام اون مادرا ک الان عمربچشون پشت میله ها زندان برا مهریه داره تباه میشه، مث شما تو خاستگاری هول شدن و ادا اومدنا

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
خدااااااا یعنی برا پسر خودتم حاضری مثلا پونصد سکه بندازی؟؟؟ ببین تمام اون مادرا ک الان عمربچشون پش ...

چشاتو وا کن درست بخون متنو... من نگفتم پونصد تا سکه بگیر.. گفتم کسیکه اینجوری چونه میزنه باباشو میاره وسط. فردا واسه خیلی چیزای دیگه هم خانوادش وسطن.. من خودم مهریه ندارم.   پس چرتو پرت نگو

خدااااااا یعنی برا پسر خودتم حاضری مثلا پونصد سکه بندازی؟؟؟ ببین تمام اون مادرا ک الان عمربچشون پش ...

من خودم سر مهریه اینجوری چونه زدن.. ما گفتیم اوکی.. مهریه کی داده کی گرفته.. مهم نیست..مهریه خیلی خیلی کم... ولی تا فردای عروسی سر اینکه تلویزیونم باشماس. یا فرش با شماس بحث میکردیم.. نشون اینکه طرف خسیس و منفعت طلبه... پس شما مادر خوبی باش واسه پسرتم مادری کن نمونه جان

مردی که از الان به این فکره  حتما به خودش شک داره . وگرنه اگه درست زندگی کنه . زن ازش نمیگیره ...

والا دور از جون من و شما

بعضی دخترا اونقدر پرتوقع هستن و طلبکارانه وارد زندگی میشن

که هرلحظه احتمال میدی پاشه بره مهریشو بذاره اجرا

و اصلا ازشون بعید نیست

زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
نه اونا . اصلا با مهریه موافق نبودن 

بعد میخوای مهریه نگیری باااید تمام حق هایی که ازت سلب میشه بگیییییری هاااااا

مهریه کم با حق ها خصوصا وکالت طلاق

مهریه خوب میشه چشم پوشی کرد از حق ها