2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
حق طلاق برای زن فقط تو‌اون شرایط عقدنامه هست و‌قاضی دستش بازه انقد اذیت می کنه که زن خسته میشه  ...

نه اصلا

این برا وقتیه ک زن مهر بخواد

اگه گول بزنن حق طلاقو بدن ب زن و مهر ندن.دراصل هیچ کاری نکردن

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

این قهرو بزارید کنار مردا با این غروری که دارن محاله به این زودیا پا پیش بزارن🥲خودتون شروع کننده باشید:)

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت بنظرت زن بهت می ن

بخدا اهلش پیدا بشه ها که کمه من حاضرم کل زندگیمو بنویسم پایه مهریه چون اگه نباشه که نه زندگی ارزش داره نه زنده بودن حتی قبول کنن خون خودمو هم مهریشرمیکنم ولی ما هم چشامون ترسیده . رفیق من بعد ۷ سال دوستی به ۳ ماه نکشیده درخواست مهریه فرستادن بهش 

خب پس چیه که امثال شما حاضرن نامزدشونو بخاطرش به هم بزنن؟

دقیقا

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خیلی زنا که به قول شما نتونستن کار درست و اسون تر پیدا کنن مجبورن برن مشاغل سخت تر.مثل نظافت و پرستا ...

ببینیدساخت تکنولوژی هم نیاز به فکر و ذهن و همچنین تلاشی برای ساختش بوده. ما شاید در آینده نیازمون به نیروی بازوی انسانی کمتربشه اماحذف نمیشه مگرهوش مصنوعی به اندازه انسان قدرت تجزیه تحلیل موقعیت رو پیدا کنه.اینکه گفتین اگر پای هوش بیاد وسط مردا چی برای ارائه دادن هم دارندیا اینکه درسو پاس نمیتونن بکنن😅خب حداقل درهر حوزه تعدادمتخصصینش رو از نظر جنسیت بشمرین.اصلابهترین دکتر هراستان در هر حوزه. بهترین دانشمندان نجوم متخصصین مشاغلمختلف.بهترین کارآفرینان جهان.ثروتمندترین افراد جهان.اصلا بهترین دکتر زنان و زایمان شهرخودتون. رو بیایین از نظرمرد و زن تفکیک کنین چنتا اسم مردو چنتااسم زن میشنوین؟؟بعد بگین مردا چی برای ارائه دارند.!!!من صحبتم برتری جویی برای صحبتانیست.صحبتم از اونجایی شروع شد که شماها وقتی اسم برابری در حوزه ای رو میارین ازتمام جوانب بهش نگاه نمیکنین.من بنظرم کارکارگر ساختمون هم از نظر نیاز جامعه بهمون سطح میبینم که به یک دکترهم نیاز داریم پس نمیتونم وسط حرفام بهش اشاره نکنم واما شما وقتی به کار زنان اشاره میکنین صرفا کارای آسونتر پشت میزی با قدرت کمتر نیرو رو اشاره میکنین و توقع دارین کارای سنگینتونو مردا انجام بدند و دم از برابری بزنین.فردا ساختمونی که ساختی تا اون زمانی که تکنولوژی بهتر ساخت بیاد میخوای کارگر مرد افغانی سر فلکه بیاری که زور بیشتری بزنه.آرماتوربندساختمونت اکیپ مردای قویتربیارین که بتونه فشارو تحمل کنه.اونزمان هم میگین برابری و حمایت از مشاغل زنان؟!.ما مردا واقعادر همه کارا توانمندیم و این برحسب ژنتیکه.و تکنولوژی ای که خودمون ساختیم و دراختیار آینده قرار میدیم.یسری به لیست دانشمندان گذشته بزنین اگر اسم یه زن یافتین در مقابلش پنجاه تا مرده..برابری شما همه جانبه نیست

بنده بر اساس تجربیاتم و دیده هام نظر دادم  شما بر اساس کتاب تاریخی که خوندی ؟

منم چی بگم. تجربه منم از دوستام اینه که هیچ نکته مثبتی برای ازدواجت وجود نداره و البته افکار مردستیزی که زیاد شده عمدتا باعث شده امثال من ذهن و فکرمونو به کار وزندگی و هرچیزی بزاریم الی به ازدواجی که منفعتی برامون نیست.البته تقصیر هم نداریم شما برحسب جامعت قضاوت کردی منم برحسب اینکه قبلا عشقی تو قلبم بود اما همه گفتن برای فرد اشتباهی احساستو گذاشتی کنار.در اوایل جوانیم بود و اما خوب جلو نرفت و من بعد یدوره سخت باورامو از دست دادم و حتی روانشناس هم گفت تو بعدش دیگه به عشق ایمان نداری و همه چیزو دودوتا چارتا و منطقی و با نگاه بد نسبت به جنس مخالف میسنجی و نیاز بزمانه.هر چند حرفشو قبول دارم اما بهش گفتم اینا ک درست ولی مگر منصفانه نیست هر دو جنس نسبت بهم نگاه بدشونو حذف کنن! اما یکطرفس!

شما هر طوری که صلاح میدونی باش ازدواج کن یا نکن به خودت مربوطه ولی هر چیزی توی زندگیتون پیش اومد پا ...

من بعد از یک مساله ای باور به عشقو ازدست دادم و البته بعد از اون مساله خیلی اطلاعات دیگه ای هم از هر نوع فضا اضافه شد از تجربیات بقیه. از نگاه شما زنا به مردا‌.فداکاری یکطرفه اصلا برام خوش یم نبود یبارخرد شدم سر همین موضوع. گرچا بعد از سالها حالا که بی محل شدم پیاماش میاد برای نزدیک شدن اما من دیگه اون آدم سابق نیستم.بخاطرهمون هم به ازدواج منصفانه نگاه میکنم.البته حتی اگر عشق هم باشه بازم همه منصفانه نگاه میکنن.چون فداکاری یکطرفه نیست منتها تحت ماهیت احساس و محبت اسمش عوض میشه.

من سه‌تا خواستگاری تا مرحله بله برون و یکی هم همکار و دوست بود که اختلاف سنی 12 سال داشتیم. اون سه 14 گفتن و ما قبول نکردیم و راحت بلند شدن رفتن این آخری که دوست بودیم حرف از 5 تا میزد. 

پررم یه جور چند روز پیش تو خونه حرف میزد که منظورش این بود دیگه وضعیت همینه کس دیگه اومد باید قبول کنیم. 

من موندم در نهایت کل مهریه رو یکجا نمیدن و سالی یه سکه دیگه چرا اولش چونه میزنن و حساسن. برا شما اینطور نیست کلا پسرها رو مهریه خیلی حساس شدن 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
منم چی بگم. تجربه منم از دوستام اینه که هیچ نکته مثبتی برای ازدواجت وجود نداره و البته افکار مردستیز ...

خوب جناب

شما خودت توی حرفات داری میگی که ذهنیت داری بخاطر تجربه تلخی که داشتی

بعد از اون طرف میگی ذهنیت خانوما به آقایون منفی

حرفای شما خیلی ضد و نقیض

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️