هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، واد ...
والا انکار دختر از سرراه آوردن سر مهر بحث کنن کار به طلاقم بکشه سالی یه سکه انگار الان میخوان صدتا سکه نقد بدن منم این موردو داشتم ازدواجم بهم خورد الان میگم بهتر که رف
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
نه گلم هیچ خبری ازشون نیس دیگه بابام گفت چن روز صبر میکنیم بعد همه چیزو پس میدیم . نمیگن رو ...
چن روزم صبر نکنید بفرستین بره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ببین اینکارو میکنن ولی بنظرم ناعادلانه س، حق طلاق یه حیفه که زن بتید داشته بتشه، حالا خودمون به زور میگیریم اما چندین سال زندگیو شریکی بعد توی میانسالی مثلا بدون هیچی مجبوری شی جدا شی، بنظر من باید نصف نصف اموال بشه
بابامم میگه میگه با این خانواده ایی که من دیدم اگه تو این مسئله کوتاه بیایم تا ...
به حرف های پدرت گوش کن نکنه یه وقت بخاطر احساست از این مسائل بگذری فردا بری تو زندگی برا تک تک کارهات تصمیم میگیرن.مردی که الان نتونه خودش تصمیم بگیره چجوری میخای بهش تکیه کنی.بنظرمن منتظرش نباش واصلااا حسرت نخور.تو این خانواده نمیتونی دووم بیاری وقتی از اول اینجوری اختلاف ودلخوری افتاد.سخته میدونم.ولی تحمل کن بذار تموم شه
یا خودشم نمیخواد یا اینکه بلد نیست چجوری تو همچین موقعیتی رفتار کنه و فرار میکنه از این موقعیت ...
به شدددت موافق حرف پدر و مادرت هستم. عزیزم به عنوان کسی که تجربه مشابه شما رو داشته بهت توصیه و البته گوووشزد میکنم احساساتی نشو، حرفت با پدر و مادرت یکی باشه و اصلا از حقت کوتاه نیا ،مهریه حق هر زنی هست که خداوند قرار داده و از شیر مادر هم براش پاک تر و حلال تره، این که میگن کی داده کی گرفته ،چرته! دور از جون خیلی ها دادن خیلیا هم خوب گرفتن .. الان که نه به بار نه دار ، نه بچه ای نه فشاری نه هیچی ، اینجوری میکنن ،،فردا روزی دور از جون کار از کار بگذره ،اگر نگم تماما اما حتمااا بیشترین ضربه رو زن میخوره از همه جوانب ، پس عاقل باش احساساتی عمل نکن ، جواب نمیده پیگیر نیست طلبکاره ،دست پیش گرفته پس نیفته یا هرچیییی.. هرگز پیشقدم نشو برای این رابطه ،.به هیچ وجه نذار فکر کنن مشتاقی به این وصلت ،.مخصوصا پسره ..تو هم اگر حتی برات سخت هم هست اما اصلا به رو خودت نیار پیگیرشم نیاش خودش پیداش میشه ..الان کوتاه بیای تا آخر همینه،یادت باشه ، در آخر از خدا میخوام بهترین اتفاقی که باید ،برات بیفته که از شوق اشک بریزی ، خوشبخت بشی عزیزم