2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
بله همونقدر میشه و برای جشن عروسی اون مقدارطلارو میخریم،طلای حاضرە... بقول یکی از دوستان برای استفاد ...

خب توی زندگی اون طلا رو نمی‌فروشن؟ چون منم موقع ازدواج همینطور طلا یا شاید بیشتر برام خریدن اما خب فروختم ب وقت نیاز خرید خونه و ماشین 

کلا موقع طلاق مرد چیزی نمی‌ده ب خانمش

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا نوشتم هر چی باباش بگه 

میگی نامزدیم بهم خورد مگه از قبل نامزدی سر سکه توافق نکرده بودین عزیزم؟ ک بعد رفت و امد و... بهم بخوره 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
مشکل شما اینه که فالذاته همه مردا رو بد میدونید وهمه زنا رو خوب. من اصلا نمیخوام کسی رو بدجلوه بدم و ...

روی صحبتتون با کاربر دیگه ای هست و ولی من هم خواستم که شما رو ریپلای کنم

پدر برادر پدر بزرگ عمو دایی و هر جنس مذکری رو هم ما داریم درسته

ولی برادره توی نقش برادریش خوبه همسر که میشه بد میشه

پدر توی نقش پدر بودنش خوبه ولی همسر خوبی ممکنه نباشه

عمو ممکنه نمونه ترین عموی دنیا باشه ولی آیا همسر خوبی هست برای خانمش ؟

بنظر من مهمترین و در اولویت ترین نقش، نقش همسری هست

چون در اون صورت زن حالش خوبه

حال زن خوب باشه بچه های خوبی تربیت میکنه

حال زن خوب باشه حال یک زندگی و حتی حال خوده اون آقا هم خوبه

حالا این آقا یک محل و شهر روی سرش قسم بخورن که انسان خوبیه 

ولی تا زمانی که همسر خوبی نباشه بدرد نمیخوره

اگر دیدید زنی حالش خوبه شادابه بیماری های زود رس نگرفته بوی زنونگی و زندگی میده بدونید مرد خوبی داره

حالا برعکس اگر دیدید زنی پرخاشگره عصبیه بیماریهای مختلف داره حوصله بچه اش رو هم نداره بدونید یک مرد بدذات گیرش افتاده که بویی از انسانیت و لطافت زن نبرده

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، واد ...

دوست عزیز شما شناخت کافی نسبت به آقایون ندارید کتاب همه آنچه باید در مورد مردان بدانید رو توصیه میکنم بهتون 

من خودم ادم مذهبی هستم اما ترجیح میدم این کتاب خارجی رو معرفی کنم تا از مباحث درون دینی استفاده نکنم.

ب طور خلاصه مردها شاید برای رسیدن ب خانم مستقل از بعد مالی تلاش کنن اما این تلاش به معنای علاقه مندی نیست

نه گلم هیچ خبری ازشون نیس دیگه  بابام گفت چن روز صبر میکنیم بعد همه چیزو پس میدیم . نمیگن رو ...

این حرف یعنی اگر موافقت کنن با مهریه.پس بازم با این آقا ازدواج میکنی؟؟؟؟درسته؟

سطح پایین ، افکار شماست نه اولادهای ما.  دوماً لزومی نداره بگم ولی فکر میکنم بد نباشه بگم که د ...

عزیز اولادهاااااای شمارو کسی نگفته سطح پایینن شما کلا هیچی از حرف بنده نگرفتی😂 مطمئنی خانم دکتر تربیت کردی؟!😉😉

حالا بحث فطری و فقهی میشه من ادامه نمیدم اما قطعا دین صلاح دیدی داره و اجازه تضییع حق هیچ انسانی بدو ...

راستش من فکر میکنم این چیزی ک الان جاری هست نه به عدالت نزدیکه نه به برابری . نتیجه ش مشهوده چ واقعا مثال نقض زیاد داره پس نمیشه گفت صحیحه 

گاهی لازمه قوانین فقهی تغییر کنه

.

خب شما بگین باشه ما چیزی نمیگیریم اما چیزیم نمیدین

جهاز با خودتون

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

چقدر بعضی هاتون حقیر و تو سری خور هستید  ۹۰ درصد مردا به خاطر همین مهریه موندن و زنشون رو از خ ...

ببخشید ادم وقتی حقیره که شوهرش فقط به خاطر مهریه نگهش داره اتفاقا خوبی مهریه کم اینه میدونی تنها علتی که شوهرت میمونه دوست داشتن و علاقست

عزیزم ازدواج من بخاطر همین مهریه بهم خورد میدونم الان ناراحتی ولی توهررچیزی یه خیری هس الان با یکی ديگه ازدواج کردم بچه دارم اون میخواس برام چکار کنه که الان شوهرم انجام نمیده همون بهتر که رف 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خب توی زندگی اون طلا رو نمی‌فروشن؟ چون منم موقع ازدواج همینطور طلا یا شاید بیشتر برام خریدن اما خب ف ...

ببین عزیزم این سوال کلیە واقعا،بستگی ب طرف داره.اکثرا رو اون طلا حساب باز نمیکنن و مال زنە.ولی پیش  اومدە من خودم چندبار قرضدادم ب شوهرم و پسم دادە یا خیلیا خونە بسازن و بخرن خانومشونم سهیم میشه دراون ملک.. طرف ما مهریه رو سهم زن میدونن واگربهش ندن یاحتی داشتە باشن وندن علمامون اون نکاح رو باطل میدونن

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
اگه شوهرت خدا نکرده خیانت کنه بخواد طلاقت بده با اون ازدواج کنه و چون مهریه نداری میتونه راحت این کا ...

مرده که به خاطر مهریه منو نگهداره به درد نمیخوره و اگه یه روز خدایی نکرده به هر دلیلی خواستم از زندگیش برم چند ماه یه سکه مشکلی از من حل نمیکنه ترجیح میدم رو پای خودم وایسم