2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
منم خانوادم تعیین کردن اونا اصلا چیزی نگفتن ،کلا پدرم رسم به مهریه سنگین نداره چه دختر چه پسرش 

منم همین میگم خانواده دختر بگه خیلی بهتره تا خانواده داماد

باور کن مال دختر خودشون باشه با وسواس خاص هستن ولی دختر مردم نه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دقیقا همینه  هر چی محل بزاری  بی چشم رویی در میارن

یه چیزبهت میگم تجربه شه..من سکمو ۱۱۴ زدم سال ۹۰که گرمی ۴۳بود..خب قبل عقد و بعد عقد با نامزدمو خونوادش مشکل داشتم..عقد که ردیم سر کوچترین مسایلی نامزدم قهر میکرد و نمیومد خونوادش درسش میدادن ..میگفتن بذار اون بیاد منت کشی و خودتو بزرگ بگیر ولی هیچ‌وقت من پیش قدم نبودم چون خودش مقصر بود بخاطر خونوادش بحث میکردطرف اونا رو میگرفت ..یه بار قهر کرد خدا شاهده تا وماه طول کشید یه شهر دیگه بود خونشون..به خونوادم نکفتم تا وقتیکه دیگه شک بردن که چرانمیاد..به خیال خودشون من برم خونشون و هرچی‌میگن رو‌چشم‌بگم و مطیع باشم ولی دوماه کامل رو اصلا انگار برام نبود ..تا یه شب به یه بهونه الکی اومد خونه که مثلا میخواستم برم فلان جا بارون گرفت مجبور شدم بیام.و‌گفت که اگه خونوادش پرسیدن بگوکه خودم آشتی کردم..دیگه بعد اون قهرطولانی  نکرد چون فهمیدکه آخرش خودش مجبوره بیاد..اگه بخاطر مهریه قهر کرده اصلا کاریت نباشه نه خودتو کوچیک کن نه خونوادتو..همونطور که اون پشت باباشه تو هم پشت بابات باش..اگه دوست داشته باشه میاد همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخا کی تو این دوره زمونه ده تا میگیره  والا زن آقاجون من بیشتره  آخه من مگه میخام ازش بگ ...

بگو باشه مهریه نمیخام بجاش نصف اموال مال من خدایی نکرده وقت طلاق

اینجور بیشتر به بفعته اما خب احتمال اینکه بزنه ب نام بقیه هم هست

ولی در کل ادمی ک از اول اینجوری کنه و طرف باباشو بگیره رو از الان بیخیال شو 

داذم دق میکنم سی و پنج سالم شده هر کی اومد سمتم داستان شد ررررفت خدا نگذره از همون اول اتمام حجت میک ...

عزیزم تو چرا ناراحتی 

آدم مجرد بمونه بهتر از بودن  با این مرداس که فقط به فکر منفعت خودشونن

مردای الان  اکثرشون از تعهد داشتن میترسن 

و انگار فراری آن 

خدا دوست داشته که نرفتی باهاشون زیر یه سقف 

بعد اینطوری بشه .

هنوزم دیر نشده گلم 

منتظر بمون یکی که واقعا لیاقتتو داره میاد سمتت. 

چون لایق بهترینی عزیزم 

نه به فکر جدایی نیستیم ببین عزیزم مهریه اسمش با خودشه یعنی مهر و محبت مرد به زنش که باید در حد توان ...

مخالف نظرتونم مهریه همو مهرو محبت بین زنو مرده .ولی اگ بخان جدا بشن ی زوج .ب این فکر نمیکنین که زن هم همراه و همیاور مرد بوده تاالان .با نداریش و داراییش ساخت با خوشی و ناخوشیش ساخت .مثلا طرف هیچی نداره زن میگیره با همراهی زنش صاحب همه چی میشه بعد تقی ب توقی میخوره میخان جدا شن حق زن از زندگی چییه ؟؟؟؟.و ما پدر و مادرا کجا بودیم ک اونا هی سختی یا خوشی کشیدن درکل بنظرم این رسم مسخره مهریه برداتشه شه و داراییا بین زوج و زوجه تقسیم شه عالیه

داذم دق میکنم سی و پنج سالم شده هر کی اومد سمتم داستان شد ررررفت خدا نگذره از همون اول اتمام حجت میک ...

منم الان ناراحتم 

ولی اینکه هنوز ادامه میدم 

برا اینکه میدونم حکمتی درش هست و خدا میدونه نه من . 

ولی ناراحتیم برا اینه که چرا اعتماد کردم و با احساساتم بازی شد . سعیمو میکنم زودتر از ذهن و فکرم بندازمش بیرون .

و به زندگیم برسم 

چون هیچ مردی ارزش این همه غصه رو نداره 

.

باور اشتباهه جامعه س که حتما باید شوهر کرد 

در صورتی که اگه مورد خیلی خوبی نبود 

آدم باید به زندگیش برسه 

اینجوری مم بنظرم جنگ اعصابم نداره .

پس ناراحتش نباش وخوشحال باش چون هنوز به بلوغ عقلی نرسیده ومستقل نیست توزندگیش..فرداهمه حق دخالت دارن ...

پسر بدی نیست 

ولی استقلال نداره از خودش 

که این خصوصیتش همه خوبیاشو پوشونده