2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

عزیزم بهترین هارو کردی به هم زدی از الان سر مهریه اینجوری کردن اگه واقعاً کسی دختری و می‌خواست میگفت عیب نداره بعدا ببین برید سر خونه زندگی تون ببین چقدر می خوان تورو حقیر و کوچک کنن دوران نامزدی دورانی هست ک پسر جونش برای نامزدش میره پسری که تو دورا ن نامزدی پشت خانوادشه مطمئن باش هرچی  بعدا تو زندگی خودتون بشه بگ طرف خانواده رو میگیره و این تو میمونی و زندگی زهرمار در یک کلام پسره خسیس دهن بین و مامانیه همع صفات بد رو داره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همینطوره غد هم هست میدونم کینه به دل گرفته. خیلی خیلی مرد سالاره پدرش  که حتی مادر پسره م ...

پس اول سجده شکر کن ک خیلی زود شناخت پیدا کردی

دوما تند تند صلوات بفرست و بگو خدایا مهر و محبتش رو از دلم بردار

فکرم نکن ی مدت ناراحت میشی ولی بعدش از یادت میره در عوض یک عمر درد و مرض از دست کار کارای این مرده نمیگیری ولی  راحت میشی اصلاً دیگه فکرشم نکن یه مدت ناراحت میشی یه مدت میری تو فکر ولی به بعدش میارزه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
۳۰۰ میلیون تومان وجه رایج مملکت یعنی هیچی 🤌🏽 نمیدونم دختر داری یا نه؟ ولی من بعنوان یک مادر   ...

اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، وادارش میکنی تحصیل کنه کار کنه و چنان به استقلال مالی برسه که هر مردی آرزوش این باشه که همچین زنی رو بدست بیاره و براش هر بهایی بده! آخه چرا شان ما خانمها رو باید در حد یه مصرف کنتده پایین بیارن؟!!!

تقریبا معادل80گرم طلاست... نە نشنیدم حق طلاق بخوان خانوادە عروس... طلاق کە متاسفانە چندسال اخیر زیاد ...

پس در کل مهریه خیلی زیاد ندارید نهایتا ۳۰۰ ملیون قشر متوسط درسته ؟ موقع طلاق میدن اون طلا ها رو ؟

جهیزیه و جشن هاتون چطوره ؟

.

ناراحت نشید از کلمه ناپختگی گفتم مقصودم اهانت نبود، همه ی ما آدمها یه جاهایی پختگی لازم رو نداریم چو ...

ارزش زن تو جامعه ی ما پایینه

بخاطر همچین زن هایی مث شماس 

که  مث مردا به زن  که خودتون باشین بها نمیدین 

اولا دوستت چیکار کرده که زنش مهرشو گذاشته اجرا دوما هییییچ زنی سر هیچ و پوچ زندگی خودشو خراب نمیکنه ...

دوستم دانشجوی‌دندون پزشکی هست.با واسطه از یزدبا یه خانمی از مشهدآشنا میشن.تا اونجایی که من اطلاع دارم دوستم حداقل با شناخت من پسرسربزیر و خانواده داری بود. بعدچهارسال همو دیدیم و یسری نصیحت کردنو شروع کرد در مورد آیندم.اونصرفاگفت خانواده همسرم کلاه بردارن.بازم عذرخواهی از اینکه زر زدم. نظر شما اینه که همه مردااز اول بدن و همه خانمااز اول خوب ومن موافق نیستم چون جامعه و آمار حرف شمارو تایید نمیکنه.

دقیقاً منم با حرفت موافقم  من خودم هم دختر دارم هم پسر برا هر دوتاشون هم یه جور مهریه در نظر م ...

یه احتمال دیگه هم‌هست و اون اینکه توی این مملکت زندگی نمیکنن و خبر ندارن ۳۰۰ تومن یعنی هیچی...‌ گاهی آدما اونقدر ادا درمیارن ، اونقدر خودشونو میزنن به اون راه، اونقدر  شعار گونه و هندی بازی و دور از حقیقتِ زندگی حرف میزنن که آدم حالش بد میشه .. 

انشاالله بخت و عاقبت همه ی جوونامون سفید و بخیر باشه عزیز 🙏🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
عزیزم این شرایطی ک گفتی برای خانم هست ... اولا کم پیش میاد مهریه رو جیرینگی به خانم بدن مگر اینکه ا ...

من کامنتهای دیگه رو نخوندم چون واقعا زیادن ولی در مجموع نظرم اینه که ما خانمها خودمون باید انقدر توانمند و مستقل و با درآمد باشیم که توقع نداشته باشیم چنان پولی از همسرمون بگیریم که تا فاصله ازدواج بعدی آب تو دلمون تکون نخوره!!! من خودم زنم ولی جدا این دیدگاه رو درک نمیکنم و واقعا گاهی حق به پسرها میدم در این زمینه! به نظر من ما زنها بیشتر از هر مهریه ای به حقوق برابر نیاز داریم و مهریه زیاد کاربردی برای ما نداره

اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، واد ...

ب نظر من اینجا بحث احترام خیلی مهمتره 

مهریه من ۷۵۰ تا سکه س مهریه عروس ها مون و خواهرم هم همینقدر هست 

واقعیتش طبق قانون و دادگاه های موجود این مهریه ک مبلغ ریالی ش تقریبا معادل بیست میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان هست و یا توجه به دارایی همسر هامون قابل پرداخت و دریافت نیست 

ولی توی عرف ما این جا افتاده و این فقط جنبه احترام ب عروس داره 

هر چهار تا خانم ک گفتم هم دو تا عروسمون هم من و خواهرم شاغل هستیم و تحصیل کرده و مستقل 

نمیشه بر طبق عدد مهریه نظر داد 

.