2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، واد ...

الان من تحصیلکرده درامد بالا خونه و...دارم قیافه ام متوسط رو به بالا. مستقل هستم همه جوره. الان میشه بگید اون مردایی که تلاش میکنن واسه بدست اوردنم کجان؟یک مشت داغون میان که فقط بخاطر پول میان

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

من بودم اگه مخالفم بودم  حاضر نبودم بهم بخوره و قبول میکردم

عزیز دلم خب‌مشکل از طرز فکر اشتباهه شماس شما هی داری جمله مهریه رو کی داده کی گرفته رو به شکلای مختلف میگی ومیگی نه اون هرجوررر دشه باید نگه میداشت منو خب از خودت پرسیدی چرا؟!

اولا که مهریه رو خیلیا دادن وخیلیام گرفتن یعنی صرفا چون الان اون شما رو دوس داره نمیتونه خودش رو بدبخت کنه قبول دارم ۱۰ تا کمه یه عدد معقول باید بذارید جفتتون ولی اینو بدون خیلی با عشق فراوون ازدواج کردن وجدا شدن پس اونقدرا هم عجیب نیست که الان به فکر اینده باشه

دوما که شما میگی من بودم تحت هرعنوانی نگه میداشتم رابطه رو خب درسته علاقه هست ولی دیگه شمام تافته جدابافته که نیستی قبل از خطبه عقد ادم هزار تا انتخاب داره وفرصت که فکر کنه منطقی شاید اون میبینه نمیتونه هم خونه بده هم سکه شما باید یه نفر دیگه رو انتخاب کنی یا یکم کوتاه بیای

کاملا قبول دارم که مهریه پشتوانه زنه وباید درحد معقولش باشه که بعضی مردا پای زندگی. وایسن ولی خب به خاطر گرونی الان خیلی خانواده ها تنها داراییشون یه خونس که میگن نمیدیم دیگه شما باید انتخاب کنی وجفتتون یکم کوتاه بیاین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک زن گرفته ، برای زن جدیده ، اجازه دخالت ب مادرش نمیده و داره کنترل میکنه مادرشو . تازه یادگرفت ...

شماهم ان شاءالله بخت و همسرخوب نصیبت باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

روی صحبتتون با کاربر دیگه ای هست و ولی من هم خواستم که شما رو ریپلای کنم پدر برادر پدر بزرگ عمو ...

بینظیر بود نظر و صحبت شما

واقعا آفرین 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

عزیز اولادهاااااای شمارو کسی نگفته سطح پایینن شما کلا هیچی از حرف بنده نگرفتی😂 مطمئنی خانم دکتر ترب ...

کسی که حتی زبان فارسی رو هم نمیفهمه تویی. فارسی بهت گفتم منو ریپلای نکن چون از همکلامی با آدمایی مثل تو خوشم نمیاد. تو چطور؟ پزشکی پیشکش، زبان مادریتو میفهمی انشاالله؟ اگر میفهمی بیشتر از این با خزعبلاتت مزاحم من نشو 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
چه خوب عالیه مرسی ک وقت گذاشتین  علمای ما فعلا ب کارای دیگ مشغولن متاسفانه 🤦🤦🤦

خواهش میکنم گلی🌹🍃

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، واد ...

خانمهای تحصیل کرده و با درآمد مصرف کننده نیستند درست ولی مصرف شونده میشن یعنی من خودم این همه سال کار کردم تو خونه خرج کردم شوهرم میگه چه پولی همه رو من دادم بقول دوستم همه رو سیب زمینی پیاز خریدم تا آقا پول داشته باشه ملک بخره اینم زن مستقل

.

عزیزم حق طلاق و مسکن و...حقوق طبیعی زنه که تو ایران رعایت نمیشه مهریه حکم بالانس رو داره برای زن که دوروز دیگه مرد تمام حقوق زن رو از بین نبره تو جامعه ای که خیانت آنقدر زیاده اقتصاد آنقدر خرابه و زن از هیچ حقی برخوردار نیست این مهریه در حد عرف باید باشه خانوم های ایرانی متاسفانه خ مظلومن در این مورد جهیزیه و سیسمونی باید آنچنانی باشه حق طلاق و تنصیف  اموال رو هم نمیدن مادر شوهر نظارت مستقیم کنه بعد عروسی و مهریه خ بزرگه

ببین اینکارو میکنن ولی بنظرم‌ ناعادلانه س، حق طلاق یه حیفه که زن بتید داشته بتشه، حالا خودمون به زور ...

خوب خیلی دخترا هم با حق طلاق و مهریه کاسبی می کنن

باید به مردا هم خق داد

خانمه حق طلاق داره با صد سکه مهریه

دو روز بعد عقد تا بهش بگن بالای چشمت ابرو هست میره طلاق می گیره و مهریه هم می خواد

این مهر کلا باید از مملکت برداشته بشه

زن و مرد مول غرب برن از صفر تا صد زندگیشونو بسازن

از نظر من مهریه نشان دهنده کالا بودن زن هست

مرد مهریه میده که زن رو بخره 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو