2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

905 بازدید | 153 پست
سلااااام , خانومای متاهل یه سوال ؟ درسته که بعد بچه دار شدن زن و شوهر نسبت به هم سرد میشن ؟؟؟؟ راضی این از بچه دار شدنتون ؟؟؟؟؟
☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کسی متاهل باشه بچه نداشته باشه اما مجرد باشه بچه داشته باشه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اولش ی جورایی مدیریت از دست ادم میره
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
سردی که نه. ولی بچه بیشتر وقت و میگیره. دیگه اون بوسه ها و بغل های بی بهونه و گاه به گاه کمتر میشه خصوصا بچه هایی که شیر مادر میخورن بیشتر مادرو درگیر میکنن .
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
من الان پسرم 2 سال و 3 ماهش هست کلا زندگیمون رو تعطیل کرده، ما زیاد اهل دور همی و مسافرت با دوستامون هستیم ولی با وجود پسرم نمیشه، چون شیطون هم هست همش باید حواسم به اون باشه کلا بچه سخته خیلی اعصاب قوی می خواد