2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
رویا دقیقا میفهممت
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازنین خییییییلی دوست دارم ببینم عکستو.چند بارم تو تاپیک عکس بازیم گفتم اما نبود.تا حالا عکس گذاشتی ؟
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
خییییلی....ولی خدا رو شکر
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
همه چیز بعد بچه خ فرق میکنه برای همینم ادم تا یه سال افسرده ست ولی بعدش کم کم عادت میکنید و خودتونو وفق میدید, من مادرمم دوره یعنی پوستم کنده ست از دست این بچه , یه خرید درست و حسابی نمیتونم برم , پسرم الان سه سالشه, روز بروز شلوغتر میشه ماشاالله ولی ..... خیلی شیرینه, همش مارو میخندونه, گرمی زندگیمونه , همه چیمونه , باهاش بیرونم میرم لذت داره عروسی هم میریم لذت داره , لباسایی که براش میخرم همش لذت بخشه. خداروشکر
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
من بچه ندارم ولی فکر کنم اکه دو طرف آمادکی مسئولیت بچه بزرک کردن رو داشته باشن و با هم اختلاف نداشته باشن با اومدن بچه به هم نزدیکتر میشن تا دورتر
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤