2777
2789
عنوان

باپورشه ی پدرشوهرم تصادف کردم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 74 پست

کلا با اموال خانواده شوهر هیچ کاری نکنید 

من الان چند ساله رانندگی میکنم ولی ماشین پدرشوهر مادر شوهر رو حتی جابه جا هم نمیکنم...آخرین نفر روی زمین باشم به ماشیناشون دست نمیزنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۵سال گواهی نامه دارم تو این مدت هم فقط و فقط سوار ماشین بابام شدم ۹ماه عقدم با اینکه همسرم یک در ...

پدرم ماشین نداره تحقیرتوخانواده خودمم هست حالاماشین پدرم بودمنوکلامیرفت ازشناسامه اش پاک میکرد

حالا اونکه ماشین خودتون بوده، ولی تو رو خدا تا خوب رانندگی رو یاد نگرفتین تو خیابون نرین. 

باور کنین تو این گرونیا یه خسارت کوچولو کلی هزینه ش میشه و بیمه هم متاسفانه کامل نمیده. طرف بیچاره میشه. 🙄

حالا ماشین ک نه ولی بابام نمیذاشت یخچالو تمیز کنیم... ی طبقه شیشه ای داشت که اگه خش برمیداشت یا ظرف روش صدا میداد نابودمون میکرد.. 

حالا از این یخچال کوچیک قدیمیا هاا

پدرم ماشین نداره تحقیرتوخانواده خودمم هست حالاماشین پدرم بودمنوکلامیرفت ازشناسامه اش پاک میکرد

پس سعی کن اخرشبا بری اونم فقط باهمسرت تنها

جاهای خلوت برو بعد کم کم ب شلوغی برو

جلوی مادرشوهرم خجالت کشیدم به زورخودمونگه داشتم اماواقعادلم شکست

ولشون کن اهمیت نده،، بازم چیزی گفتن نیشتو تا بناگوش باز کن بگو فداسرررررمم، اینجوری حیییییییحححح 😁

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ساعتی چنده؟ و چه چیزایی باید ببری  منظورم اینکه که ثبت نام میخواد ؟ اگه آره باید چی ببرم برای ...

من پارسال گرفتم جلسه ای 172 تومن بود البته اگه خصوصی بخوای ثبت نام نمیخواد با خود مربی حرف میزنی فقط پولش بیشتره اگه کلا بخوای گواهینامه بگیری ثبت نام میخواد 

حالا اونکه ماشین خودتون بوده، ولی تو رو خدا تا خوب رانندگی رو یاد نگرفتین تو خیابون نرین.  ...

گلم این خسارت خیلی خیلی جزعی بودتورفتگیوخووشون درست کردن خطم باپولیش رفت کولی بازی درآوردنشون دلم شکست