2777
2789
عنوان

باپورشه ی پدرشوهرم تصادف کردم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 74 پست
استارتر یه لحظه فکر کن ماشین برای خودت بوده و با زحمت و پول خودت خریدی حالا هم با پول خودت باید خرجش ...

دل شکستن هم هزینه اش بالاست عزیزگفتم که خسارت خیلی خیلی جزعی بود

دقیقا 😂😂 ببین عین خیالم نبود  بعد یبار اومدم بیام پارکینگ گیر کردم به ستون چنان خطی افتاد رو ...

بالاخره بعد این همه راننده شدی یا نه؟

صرفا برا اینکه بدونم منم بالاخره راننده میشم یا نه😑😶😐

منم چنان سپرو مالوندم به ستون پارکینگ که چند دیقه هنگ موندم پیاده نمی‌شدم ببینم چه گندی زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا 😂😂 ببین عین خیالم نبود  بعد یبار اومدم بیام پارکینگ گیر کردم به ستون چنان خطی افتاد رو ...

من خودمم ۸ ساله راننده م تا حالا نه ماشینو جایی زدم نه تصادف کردم پارسال ماشین بیرنگو اومدم از یه کوچه باریک رد بشم از سمت شاگرد کلا مالوندمش به دیوار انقد حالم بد بود که

بیشتر دلم از این میسوخت که ماشین بیرنگ رنگ دار میشد

ولی شوهرم داد بدون رنگ دراوردنش

حالا چی شوهر من اصلا چیزی نمیگه انقد که خود من حساسم اون نیست

دل شکستن هم هزینه اش بالاست عزیزگفتم که خسارت خیلی خیلی جزعی بود

فدای سرت منم انقد میزنم  به اینور و اونور چند وقته نمیشینم یه تصادف بد داشتیم  

دوستم یبار به عابر زد خیلی سنگین براشون تموم شد 

تازه دارم یادمیگیرم هنوزامتحان ندادم 😑😑😑

اصلا با شوهرت اینا نرو برای تمرین

من خودم تا وقتی که گواهینامه نگیرم اصلا نه با شوهرم رفتم تمرین نه پشت ماشینش نشستم چون اینا همه ش به آدم استرس میدن فکر میکنن یه شبه باید بشی شوماخر

من از کوچه مامانم اومدم بیرون زدم به 405همسایه گیر کرد از اون در فرار کردم رفتم داداشم صدا کرد گفتم بدو که زدم ماشین همسایه رفت درآوردش 🤣🤣🤣حالا فاصلشم زیاد بود نشد رد کنم حواسم پرت بود

بالاخره بعد این همه راننده شدی یا نه؟ صرفا برا اینکه بدونم منم بالاخره راننده میشم یا نه😑😶😐 منم ...

نه منم طول کشید الانم اروم میرم سعی میکنم جوگیر نشم ولی  توی پارک دوبل به مشکل خوردم انقد که روش مربیم پیچیده بود 

گواهی نامه داری؟  ببین مربی من میگفت چراغ ترمز عقب رو در نظر بگیرید طبق اون صاف برو

اره دارم...اینو بلدم ولی تو موقعیت های مختلف بخوای از پارک در بیاری ماشینو یا اینکه فرمون صاف نباشه یهو کلا کج میره 

اخه از پشت بهش زدم توی ترافیک سرعت کن بود شانس آوردم  هیچیش نشد فقط گفت خانم حواستو جمع کن ...

یه بارم من زدم به یه پراید ماشینش داغون شد تازه خریده بود 

اومدم پایین گفتم نه من آهسته زدم بهتون ماشینتون از قبل داغون بوده میخوای بندازی گردن من

یه بار دیگه شاید یک هفته بعدش بود راننده همین ماشین از وسط خیابون میخواست بره اون طرف منم سوار ماشین نزدیک بود بزنم بهش 😂😂😂

نمیدونم تو یک تایمی چرا اینقدر این یارو را میدیدم من از یه شهری میرفتم تو شهر کناریمون 

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
یه بارم من زدم به یه پراید ماشینش داغون شد تازه خریده بود  اومدم پایین گفتم نه من آهسته زدم به ...

خداروشکر ضرر جانی نبوده 

بنده خدارو هم ول نمیکنی 😂😂 فکر کنم هر سری تورو ببینه صدقه میده بخیر بگذره 

خداروشکر ضرر جانی نبوده  بنده خدارو هم ول نمیکنی 😂😂 فکر کنم هر سری تورو ببینه صدقه میده بخیر ...

😂😂😂😂😂😂

بعد اونم رانندگی را بوسیدم گذاشتم کنار

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺