خانوما پارسال شوهرم با ی خانمی دوست بود ک قرار وحتی رابطه امداشتن.بعد من فهمیدم رابطشو قط کرد.الان دوباره دیدم ی گوشی پنهان کرده تو محل کارش داره.خیلی حالم بده اصلا نمیدونم باید چ واکنشی نشون بدم😭😭😭😭😭فقط نیاین بگین طلاق چون اصلا شرایطشو ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیشه کاریش کنی اگه بی توجهی کنی بیشتر سمت اون میره جدا که نمیتونی بشی مگه فقط با محبت بکشیش سمت خود ...
همیشه میگه خیلی دوسم داره عصبانی میشی میزنه منو بعدش ب پام میفته ولی از روزی ک ازدواج کردیم همیشه سایه خیانتاش روم بوده چند بار با گوشیش مچشو گرفتم ی بار همیسایمون گفت تو نبودت دختر اورد دوبارم تو فیلم دوربین مداربسته دیدم ی گوشی مخفی داره
وضع مالیش تقریبا خوبه ولی هیچوقت ب من پول نمیده ک تتها برم بیرون همش با خودش
بسه دیگه خواهشا همچین لجنی رو ول نمیکنی لااقل نذار ابخوش از گلوش پایین بره، برو تو کوچه ابروشو ببر برو سرکارش ابروشو برر تو فامیل ابروشو ببر، از چی میترسی بزنتت؟ زدنش اندازه ی خیانتی که بهت کرده درد نداره مطمین. اگرم زد برو پزشک قانونی براش دیه و زندان میبرن، ولی نزار انقد بی ارزشت کنه پیش یه هرزه خیابونی
همیشه میگه خیلی دوسم داره عصبانی میشی میزنه منو بعدش ب پام میفته ولی از روزی ک ازدواج کردیم همیشه سا ...
باهاش صحبت کن بگو خیانت خیانت میاره تو انجام بدی منم بلدم ولی زندگیمو دوست دارم چندبار گذشت کردم نزار زندگیمون خراب بشه خیانت کردن اسونترین راه یکم وفا دار بمون همه بلدن خیانتو