2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 86 پست
شوهرت اخلاق نداره دست بزن داره گوشی پنهونی و رابطه چرا نباید طلاق گرفت؟

بنظرم ‌کارتن ‌خوابی و نگهداری از سالمند واسه ی سرپناه خیلی بهتره تا زندگی با این عوضیا ک‌صد تا بیماری دارن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خیلی خیلی خیلی غیر قابل تحمله چرا ما زنا دستمون تو جیب خودمون نیست که راحت جدا شیم از همچین حیونای ق ...

همش که ب پول نیست گاهی ربطش بچه هست که نمیتونیم دل بکنیم یا دست تنها نمیتونیم بزرگ کنیم 

سرنوشت بد نوشت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشتکشو بکش رو سرش عادت نکن، طلاق نمیتونی بگیری ولی دادو هوار کن تهدید کن جوری نشون نده که نمیتونی کا ...

وضع مالیش تقریبا خوبه ولی هیچوقت ب من پول نمیده ک تتها برم بیرون همش با خودش

اون کسایی که میگن به رو خودت نیار فردا اگر این خانم هزارتا مریضی بگیره چی چرا ما زنا انقدر بدبختیم

پس چیکار کنه یا باید قوی باشی تمومش کنی یا کر و کور بشی تا اذیت نشی 

بعدم بعید میدونم تا الان از اون زن عفونتیا در امان مونده باشه 

ماشالا شوهرتون دست بزن و فحاشی هم دارن 😒😒😒

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
چون تو ی خانواده ب شدت سنتی زندگی میکنم میگن حتی اگ مردیم ب فکر طلاق نبلش

اگه شرایط تو رو بدونن شاید مخالفت نکنن

اگر میدونی نمیشه پس برو پیش دعا نویس😅 یه دعا دوستی برا خودت بگیر یه دوری برا اون خانمه حداقل تا یه مدت خیالت راحته

ی بار بهش پیام دادم دیگه ب شوهرم پیام نده ب شوهرم گفت ی دعوایی راه انداخت  واقعا حس میکنم خیلی ...

خیلی بی زبونی و مظلوم داری به خودت ظلم میکنی، اعصابم خراب شد،،، منم بم خیانت شده ولی حداقل من زبون داشتم میتونستم پااارش کنم کثافتو 

نمیشه کاریش کنی اگه بی توجهی کنی بیشتر سمت اون میره جدا که نمیتونی بشی مگه فقط با محبت بکشیش سمت خود ...

همیشه میگه خیلی دوسم داره عصبانی میشی میزنه منو بعدش ب پام میفته ولی از روزی ک ازدواج کردیم همیشه سایه خیانتاش روم بوده چند بار با گوشیش مچشو گرفتم ی بار همیسایمون گفت تو نبودت دختر اورد دوبارم تو فیلم دوربین مداربسته دیدم ی گوشی مخفی داره

وضع مالیش تقریبا خوبه ولی هیچوقت ب من پول نمیده ک تتها برم بیرون همش با خودش

بسه دیگه خواهشا همچین لجنی رو ول نمیکنی لااقل نذار ابخوش از گلوش پایین بره، برو تو کوچه ابروشو ببر برو سرکارش ابروشو برر تو فامیل ابروشو ببر، از چی میترسی بزنتت؟ زدنش اندازه ی خیانتی که بهت کرده درد نداره مطمین. اگرم زد برو پزشک قانونی براش دیه و زندان میبرن، ولی نزار انقد بی ارزشت کنه پیش یه هرزه خیابونی

خیلی بی زبونی و مظلوم داری به خودت ظلم میکنی، اعصابم خراب شد،،، منم بم خیانت شده ولی حداقل من زبون د ...

‌وقتی دعوا میکنم باش منو میزنه دخترم میره ب همه میگه نمیخام رو زبون خانوادش بیفتم

پس چیکار کنه یا باید قوی باشی تمومش کنی یا کر و کور بشی تا اذیت نشی  بعدم بعید میدونم تا الان ...

همون که اول گفتی باید قوی باشه چه میخواد بمونه چه میخواد بره یاد بگیره انقدر منفعل نباشه

همیشه میگه خیلی دوسم داره عصبانی میشی میزنه منو بعدش ب پام میفته ولی از روزی ک ازدواج کردیم همیشه سا ...

باهاش صحبت کن بگو خیانت خیانت میاره تو انجام بدی منم بلدم ولی زندگیمو دوست دارم چندبار گذشت کردم نزار زندگیمون خراب بشه خیانت کردن اسونترین راه یکم وفا دار بمون همه بلدن خیانتو

همیشه میگه خیلی دوسم داره عصبانی میشی میزنه منو بعدش ب پام میفته ولی از روزی ک ازدواج کردیم همیشه سا ...

شوهرت  ج ن ده هست بخاطر حرف خانوادت جدا نمیشی؟ چکار ب خانوادت داری مهریتو بگیر و برو یه اتاق اجاره کن 

اگه بچه نداری فرار کن 

سرنوشت بد نوشت ...