2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 86 پست
خیلی سعی میکنم اصلا نمیشه همش دلم میخاد برم محل کارشو گوشیشو خورد کنم

وقتی میگی نگید طلاق چاره جز بیخیال شدن نداری عزیزم بیخیالی طی کن کنکاش نکن فقط خودتو اذیت میکنی

البته ک من ۱۰۰ درصد مخالف کنار اومدن با خیانتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زنه رو بی آبرو کن

ی بار بهش پیام دادم دیگه ب شوهرم پیام نده ب شوهرم گفت ی دعوایی راه انداخت 

واقعا حس میکنم خیلی دوسش داره براش همه کار میکنی با اینکه همیشه قسم میخوره فقط منو دوس داره

چون واقعا بعضی خانوما خیلی عاقلن و راهکار های خیلی خوبی میدن

هیج ‌خانم‌عاقلی راهکار زندگی با  ی خیانتکار و نمیده  ی خانم ‌ترسو  فقط راهکار میده

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
برو پیش دعا نویس 

اینا همش خرافاته جمع کنین ابن حرفارو

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اسیرم کرده تو خونه حتی سا سرکوچه ام نمیزاره تنها برم فقط با خودش

به حرفش نمون واسه خودت برو بیا هرکاری کرد کوتاه نیا گفت طلاق بگو اول مهریه وگرنه بشین سرجات 

خلاصه اگر مجبوری بمونی بذار پا به پات عذاب بکشه 

خیلی سعی میکنم اصلا نمیشه همش دلم میخاد برم محل کارشو گوشیشو خورد کنم

وضع مالی شوهر پدر سگ چطوره؟

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
چون ما زنا همه اینطوریم حتی اگ صد بارم خیانت کنن باز عادت نمیکنم ب قول ساره بیات

خشتکشو بکش رو سرش عادت نکن، طلاق نمیتونی بگیری ولی دادو هوار کن تهدید کن جوری نشون نده که نمیتونی کاری کنی لاقل ازش باج بگیر پول بگیر برو بگرد خرج کن