2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 86 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس یا باهاش تماس بگیر یا برو خونش و تهدیدش کن که دیگه سمت شوهرت نره تو هم به خودت برس که دیگه ا ...

این راهش نیست ک بره با زنه دعوا 

مکه نشد مدینه 

خدیجه نشد سکینه 

ذات شوهر باید خوب بشه 

سرنوشت بد نوشت ...
این راهش نیست ک بره با زنه دعوا  مکه نشد مدینه  خدیجه نشد سکینه  ذات شوهر باید خوب ...

اخه الان ۴  ۵ سال با این هرزه س شمارشو دارم همیشه بیوگرافیا و استوریا عاشقانه میزاره براش یا ماه تولدش یا اول اسمشم میزنه از همه بدتر اینکه اونم ی دختر داره ولی نمیدونم طلاق گرفته یا هنو شوهر داره

اخه الان ۴  ۵ سال با این هرزه س شمارشو دارم همیشه بیوگرافیا و استوریا عاشقانه میزاره براش یا ما ...

واییی خدا ۴ ۵ ساااال 

حتما حتما یه اقدامی کن مثلا حتی اگه نمیخوای طلاق بگیری مهریتو بزار اجرا و ازش ملکی ماشینی چیزی بگیر بنامت کن 

اصلا شوهرت چیزی داره؟

سرنوشت بد نوشت ...
اخه الان ۴  ۵ سال با این هرزه س شمارشو دارم همیشه بیوگرافیا و استوریا عاشقانه میزاره براش یا ما ...

برو خونش یه دعوا چیزی راه بنداز هم اون زنه دس اژچز سوهرت و زندگیت برداره

هم شوهرت دیگه جرأت نمیکنه از این غلطا بکنه

تنها راه‌حلش همینه

برو خونش یه دعوا چیزی راه بنداز هم اون زنه دس اژچز سوهرت و زندگیت برداره هم شوهرت دیگه جرأت نمیکنه ...

خونشو‌نمیدونم کجاس فقط شماره خودشو مامانشو دارم اونم پارسال ک ی برنامه سر گوشی شوهرم نصب کرده بودم پیامایی ک حذف کرده بود رو نشون میداد دیدم همون موقع زنگ زدم مامان دختر بگم ک شوهرم گوشیرو گرفت خوردش کرد😔