2777
2789

میدونم الان میایین میگین نزدیک پریودته فلانه نه بخدادلم پره مامانم که کلازجرم میدادچرابه دنیااومدی ازوقتی توروزاییدم بدبخت شدم توخونمون دعوابودتااینکه فوت کرد

چن سال بعدفوتش پدرم درتلاش بودزن گرفت این عفریته روخدالعنت کنه کسی که معرفیش کردمادوتاخواهروبرادرهستیم من نامزدبودم اومداینم کمترازاون نبوداذیتم میکردباجنگ ودعواجهیزیه چن تیکه داداونم بنجولترینشونو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزه. شاید بیماریش بهش فشار میاورده و اون حرفها رو میزده. گاهی ما نمیدونیم علت چیه. البته شما هم حق داری ناراحت باشی. چون به هر حال آدم دوست داره در کنار پدر و مادرش آرامش داشته باشه.‌ولی خوب طفلی شاید از بچگی مشگلی داشته که باعث شده بی اعصاب بشه یا بیماری و درد داشته و دست خودش نبوده. شما ببخشش

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

به جان تنهابچم هیچ وقت کم احترامی نکردیم نه من نه برادرم حتی همسرم میگفت بزرگتره اماایشون عین گاوهیچ وقت نمیبینه نه میفهمه همیشه ادعامیکنن من مومنم من الم من بلم 

میدونی منم مادرمو ازدست دادم با بابام وزنشم خیلی ارتباط ندارم درطول سال زیر ده بار میبینمشون  

اما دلم برای مادرم میسوزه چون این پدرم بود که هیچ وقت بهش عشق نداد این پدرم بود که نتونست من مادرم وبرادرم رو خوش بخت کنه و پدرم الگوی بدما بود رابطش و   رفتارش بامادرم درست نبود ماهم رفتار درست رو یاد نگرفته  بودیم 

من این موضوع رو بعد 24سال فهمیدم بعداز ازدواجم که البته دیر بود چون مادرم زود فوت کرد  

خدا هم مادرشمارو رحمت کنه هم مادر من رو چون مادر من که یک روز خوش ندید 

ارتباطتو با خانم همسرت رسمی نگه دار بهرحال اون یه غریبس

اون نمازوقرآنی که میخونی اون اشکی که واسه امام حسین میریزی الهی بزنن کمرت دائم درتلاشه بچه داربشه اونم به حق فاطمه زهرانمیتونه بچه داربشه هفته ای یکبارمیریم ازشهردیگه خونه ی پدرم به روح مادرم قسم ازبس نیش وکنایه میزنه سربچم دادمیزنه پشیمون میشم دوس ندارم برم اماهمسرم میگه بروخونه ی پدرته هیچکس حق نداره حرفی بزنه