2777
2789

تولد پسرم بود هفته پیش پسر داداشم خیلی با پسرم دوستن برای پسرم کادو خرید پسرمم براش کادو گرفته که بهش بده منم گفتم برم یه کیف پول چرمی برای پسر داداشم سفارش بدم پسرم گفت مگه دایی و زندایی برای من کادو گرفتن گفتم خب فلانی برات گرفته گفت منم براش گرفتم لازم نیست که تو هم بگیری مامانم اگه دایی یا زندایی برام کادو میدادن توهم کادو میدادی بهش.. موندم چیکار کنم 🤔

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرت از الان اقتصادی و با سیاسته 👏🏻 😅

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

پسرت درست میگه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

عقلتون رو میذارید دست بچه

یعنی چی ؟من پسرم خیلی از همسن و سالای خودش ماشاالله هزار ماشاالله 🧿 عاقلتره حتما دلیلی داره که اینطوری گفته محبتی ندیده از برادرم و زنش جز حسادت

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ماشالله بچه های الان چه مغز افتصادی دارن .. چند سالشه ؟ تورم و گرونی تو این مملکت کاری کرده بچه ها ه ...

هجده سال داره عزیزم

واقعا محبتی ندیده از برادرم و زنش

به جوجه سلام برسون🥺😂راس میگههههه ایخدااااا

همچین جوجه هم نیست ماشاالله 🧿 هجده ساله شده

چون هیچ وقت محبتی ندیده از برادرم و زنش جز حسادت