2777
2789
عنوان

نه ازمامان خودم شانس آوردم نه اززن بابا😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 40 پست

ساده بخوام بهت بگم من خودم اصلا اصلا حسابش نمیکنم تو خونمون همیشه برم مخاطبمم پدرمه. 

تا الان یکبار داشتیم میرفتیم شهر پدریم با ما اومدن حتی نرفتم صندلی عقب پیشش بشینم 

شماره تماسمو نداره منم شمارع تماسشو ندارم روزی یکبار زنگ میزنم به پدرم و تمام 

خونه هامونم نزدیکه من  هروی میشینم پدرم اینا چهارراه پاسداران خیلی نزدیکیم شده ا جلو درشون باتاکسی رد میشم اما پیاده نمیشم نگاه کنم

میفهمم دقیقا چی میگی من برادرم یکبار بعد ازدواج پدرم اومد یک شب موند خونه خودمون.  همش خونه ما ...

دقیقاپدرم جلوی مادربزرگم گفته بودحلقه ی عروسومن میخرم ازترس خانوم حرفشوبعداحاشاکردهمه گفتن اینجوری گفتی خانوم دعواراه انداخت شوهرمن ساده ست الکی حرف نیزارین دهنش گفتیم عروسوپاگشاکنیم نشست گفت نمیشه بازدعواکرددوروزپیشم زنگ زدم حال باباموبپرسم قشنگ یه دعواباهام کردکه مهرعروسی کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوهفته ی پیش مادرشوهرم اومداونجایه تعارف خشک وخالی برای شام نکردمادرشوهرم خیلی ناراحت شدازخجالت نمیت ...

بهشون بگو بگو توقع نداشته باشید مادر من که نیست اون یه زن غریبس. و بامن نسبت فامیلی نداره بهرحال اونا هم درک میکنن

ساده بخوام بهت بگم من خودم اصلا اصلا حسابش نمیکنم تو خونمون همیشه برم مخاطبمم پدرمه.   تا ...

من به خاطرپدرم بخدااحترام میزارم روزمادرمیخرم میرم پارسال برای اولین باربرای پدرم روزپدرخریدم خانوم عین گاونشست گفت چراخریدی ازناراحتی میخواستم بزنم زیرگریه 

بهشون بگو بگو توقع نداشته باشید مادر من که نیست اون یه زن غریبس. و بامن نسبت فامیلی نداره بهرحال اون ...

درک میکنه بیچاره میگه شعوروفرهنگ یه چیزدیگه که زن بابات نداره

من به خاطرپدرم بخدااحترام میزارم روزمادرمیخرم میرم پارسال برای اولین باربرای پدرم روزپدرخریدم خانوم ...

من تا به امروز فقط روز پدر کادو بردم بجز اون همیشه دست خالی میرم 

میدونی عزیزم به هر ادمی نباید احترام گذاشت