2777
2789
عنوان

پسرم میگه دایی مگه برام کادو خرید که میخوای برای بچش کادو بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که اینطور هستید کاش رفت و امد نکنید

من چطوری هستم میشه بگین ؟من هیچ وقت کاری به کار کسی ندارم طبقه بالا خونه مامانم میشینن هیچ وقت تو زندگی شون سرک نمیکشم بعد طلاهام دست مامانم بود زنداداشم خبر شده بود داداشم و فرستاده بود سراغ مامانم طلاهای فلانی رو بده من کار کنم باهاش..حالا من دقیقاً متوجه منظور شما نشدم یعنی مشکل از منه که اونا متوقع هستند مشکل از منه که همین زندادشم تو زندگی من دخالت میکنه اشکم در میاره

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

😂😂😂😂ترکیدم اسی جوجه ات عروس نمیخواد دست پختم خوبه

فعلاً نه عزیزم وقتش رسید خبرت میکنم گلم کی از شما بهتر♥️

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

من چطوری هستم میشه بگین ؟من هیچ وقت کاری به کار کسی ندارم طبقه بالا خونه مامانم میشینن هیچ وقت تو زن ...

نه من که شما رو نمیشناسم منظورم اینه که وقتی میگی محبت ندارن و حسادت دارن و...کاش رفت و امد نکنید

به پسرت بگو از الان انقدر خاله زنک و نظر تنگ نباش ولی خب ماشالله پسرت چه باهوشه و چقدر تو یه ریال دو ...

نه اتفاقا خیلی ولخرجه از بس خانواده داداشم منو اذییت کردن حساس شده

نه من که شما رو نمیشناسم منظورم اینه که وقتی میگی محبت ندارن و حسادت دارن و...کاش رفت و امد نکنید

مجبورم به خاطر مامانم چاره ای نیست خدا شاهده هیچ وقت خونه داداشم نمیرم هیچ وقت

فعلاً نه عزیزم وقتش رسید خبرت میکنم گلم کی از شما بهتر♥️

شوخی میکنم😂😂😂ولی قربون دل مهربونت😍

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

بچه راست نمیگه این چه وضعشه آدم از این سن آنقدر حسابگر باشه

از نظر مالی نگفتم

از این نظر که نگاه میکنه کی چی داده دقیقا عین همونو پس بده نه کمتر نه بیشتر

نمیدونستم خانواده برادر اذیتتون میکنند