2777
2789
عنوان

نه ازمامان خودم شانس آوردم نه اززن بابا😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 40 پست
میدونی منم مادرمو ازدست دادم با بابام وزنشم خیلی ارتباط ندارم درطول سال زیر ده بار میبینمشون   ...

همسرمم زن باباداره هفته ای یه بارمیریم خونشون بخدااین زن ازبس احترام میزاره آدم خجالت میکشه ایشونم گاهی وقتاکج خلقی هایی داره امادربرابرزن بابای من فرشته ست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی منم مادرمو ازدست دادم با بابام وزنشم خیلی ارتباط ندارم درطول سال زیر ده بار میبینمشون   ...

مادرمن به زورباپدرم ازدواج کرده بودپدرمم ازاول زندگی هیچ وقت برای زندگیش تلاش نکردفک کن توسن ۴۰سالگی به فکرش افتادبره سرکارمادرم دائم قرص اعصاب میخوردافسرده بود

همسرمم زن باباداره هفته ای یه بارمیریم خونشون بخدااین زن ازبس احترام میزاره آدم خجالت میکشه ایشونم گ ...

من کلا نمیرم سال گذشته یکبار رفتم امسال هم هنوز درحد یکبار بوده دفعه بعدی رو خدا می‌دونه چون حوصله ندارم یه غریبه بیاد بشینه و اونم برام دماغ دهنشو کج کنه

جوابشو بده خب

بازگفتم به خاطرپدرم هیچ وقت چیزی نمیگم قشنگ پرش میکنه پدرمومیندازه به جون مابرادرم نامزدکرده نمیدونه ازحسادت چی کارکنه هربرنامه ای بگین ریخت تاعقدشون چندین باردعواراه انداخت فامیلای دورمیبننش میگن وای فلای چه مومنه چه ساکته خبرندارن این بشریه ماردوسره

مادرمن به زورباپدرم ازدواج کرده بودپدرمم ازاول زندگی هیچ وقت برای زندگیش تلاش نکردفک کن توسن ۴۰سالگی ...

مادرمنم قرص اعصاب میخورد ازدست پدرم وزجرهایی که بهش داده حتی برادرم تا سربازی و دانشگاه تموم کرد مهاجرت کرد پدرم  راهشچ نمی‌دونست چطوری بامادرم برخورد کنه حتی منو هم داشت باکاراش عذاب میداد بعد مرگ مادرم باخنده همون بازی روانی رو راه انداخت منم قطع ارتباط کردم کلا هم دوبار رفتم از پارسال تا الان 

همسرمم زن باباداره هفته ای یه بارمیریم خونشون بخدااین زن ازبس احترام میزاره آدم خجالت میکشه ایشونم گ ...

عزیزم آدمی که مظلوم باشه صداش در نیاد بدتر ازیناهم سرش میارن تو این دوره زمونه 

بعدشم فکر نکن که وقتی به خدا بگی من کاریش ندارم اون ظالمه خدا طرفت رو میگیره بنظرم گناهکارم میشی چون از حقت دفاع نمیکنی

من کلا نمیرم سال گذشته یکبار رفتم امسال هم هنوز درحد یکبار بوده دفعه بعدی رو خدا می‌دونه چون حوصله ن ...

سال ۹۹با پدرم کروناگرفت خودمونوکشتیم بردیم دکترسرم بیمارستان همسرم ۴صبح بردچن تابیمارستان بستریش کنن ازبس حالش وخیم بوداماذره ای نمیدونه میشینه میگه هیچ کاری برام نکردین همسرم بیادخونه ی پدرم کلاحسابش نمیکنه که دامادخانواده اومده یه آبی یه چایی یه سلامی بکنم 

مادرمنم قرص اعصاب میخورد ازدست پدرم وزجرهایی که بهش داده حتی برادرم تا سربازی و دانشگاه تموم کرد مها ...

من نرم کل ایل وتبارشودعوت میکنه خونه بریزوبپاش میکنه پارسال یه ماه به خاطرکاراش قهرکردم نرفتم کیف میکردهمسرمم هرروزدعوام میکنه بروغلط کردتاپدرت هست میری میدونی چی آتیشم میزنه پدرم که هیچ وقت ازبچه هاش دفاع نکرد

عزیزم آدمی که مظلوم باشه صداش در نیاد بدتر ازیناهم سرش میارن تو این دوره زمونه  بعدشم فکر نکن ...

برادرم به خاطراینکه قیافه ی نحسشونبینه صبح میره سرکارساعت ۱،۲شب میادخونه یه لقمه غذادرست میکنه تابده زهرمارمیکنه اونم نمیره خونه هرروزبهم زنگ میزنه بازغذادرست کردم نیومد

من نرم کل ایل وتبارشودعوت میکنه خونه بریزوبپاش میکنه پارسال یه ماه به خاطرکاراش قهرکردم نرفتم کیف می ...

پدر منم همینه برادرم میگه یکبار تعارف نکرد سال نو بیا  

برامنم ایل وتبارشو می‌ریزه برام مهم نیس راستش من میرم حالم بد میشه. میبینم بابام مطیعشه بعد مامانم حرف میزد. پامیشد عصبی میشد میکشمت فلان و....

من هیچ زن بابامو ادم حساب نمیکنم تو مجالس هم میبینمش خشک دست میدم میرم میشینم یا پیش خاله هام یا مادر شوهرم 

مادرمنم قرص اعصاب میخورد ازدست پدرم وزجرهایی که بهش داده حتی برادرم تا سربازی و دانشگاه تموم کرد مها ...

پدرمن ساده ترینه باساده بازی هاش زندگی مونوداغون کردهمیشه میگم بروشکرکن دوبچه ی سالم وصالح داری بازمیشینه میگه آره راس میگی باکنایه

پدر منم همینه برادرم میگه یکبار تعارف نکرد سال نو بیا   برامنم ایل وتبارشو می‌ریزه برام ...

دوهفته ی پیش مادرشوهرم اومداونجایه تعارف خشک وخالی برای شام نکردمادرشوهرم خیلی ناراحت شدازخجالت نمیتونم برم خونه ی مادرشوهرم 

برادرم مظلومم ازخونه یه جورایی فراریه امااین بدبختوتوچشم همه کرده یه غول وای لباساشوکثیف کردوای دیرا ...

میفهمم دقیقا چی میگی من برادرم یکبار بعد ازدواج پدرم اومد یک شب موند خونه خودمون.  همش خونه ما بود 

الانم مملکت غریب 

پدر من هم ساده و دهن بینه