الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه.کبد رو تمیز میکنه..وچون طبعش خنکه خوبه برای زردی..کبد که تمیز باشه بچه گر نمیگیره اصطلاحن وزیاد پوستش رنگدانه تولید نمیکنه..که این باعث میشه سفید باشه پوستش
من روزی یک استکان میخوردم..اون میگفت من روزی دو سه تا استکان میخوردم..پسردومی من سفیده .وزردیش خیلی پایین بود..اما اون خودش وهمسرش سبزه وچشم ایرو مشکی..بچه هاش سفیید..بور یکی چشماش عسلیه ..یکیش هم سبز خودش میگفت دلیلش کاسنی..پسر خواهرمم که من گفتم وخورد سفید وبور
الهی من میوه زیاد میلم نمیکشه، تهوع ام ندارم زیاد الحمدلله ببین صبحا ناشتا کراک ...
جالبه که میگن هر چی بیشتر ..ببخشید ترش کنی..بچت پر مو تر میشه..من بچهام کم مو..با اینکه خودم راپونزل ماننده موهام..به هرکی بچش پر مو بود میگفتم..همون اول میگفت تو ترش میکردی .من میگفتم نه..ولی اونا میگفتن ما خیلی ترش میکردیم..این ترش کردن.بین همه مامانهایی که بچه پر مو داشتن مشترک بود