2777
2789
عنوان

اگه برگردین به اول راه دوران بارداری...چه کارایی انجام میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ماه پنجم بارداری .عرق کاسنی میخورم.بچم زردی نگیرع..بور هم بشه..سر پسر اولم نمیدونستم خیلی اذیت شد ...

وا چه جالب نمیدونستم💕👍

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
کمتر حرص میخوردم، بیشتر دعا و قرآن میخوندم.  تو شکمم براش قصه و کتاب میخوندم، و بعد زایمانم بی ...

💕💕

دعا و قرآن و کتاب چه نکته های خوبی گفتی ، مرسی

من باردارم هیچی نمیخورم شمااا تهوع ندارید؟هرروز صبح یه سیب یه کم هندونه ماست و سبزی شبم موز  فق ...

الهی

من میوه زیاد میلم نمی‌کشه،  تهوع ام ندارم زیاد الحمدلله 

ببین صبحا ناشتا کراکر خشک بخور ، مثل نون خشک ، بیسکویت خشک و غیر شیرین مثل ترد

من میوه ناشتا بخورم حالت تهوع میگیرم

چطور مصرف کنیم؟

من روزی یک استکان میخوردم..اون میگفت من روزی دو سه  تا استکان میخوردم..پسردومی من سفیده .وزردیش خیلی پایین بود..اما اون خودش وهمسرش سبزه وچشم ایرو مشکی..بچه هاش سفیید..بور یکی چشماش عسلیه ..یکیش هم سبز  خودش میگفت دلیلش کاسنی..پسر خواهرمم که من گفتم وخورد سفید وبور

کنسرو ها و سوسیس  کالباس  نمیخوردم سبزی زیاد میخوردم هر چی که مواد نگهدارنده زیاد داره ، ...

عهههه چه جالب ، پس انقدر تاثیر داره🤔🤔🤔

حتما گوشی رو تو کل 9 ماه از خودم جدا می کردم و وای فا خونه خاموش می کردم قرآن زیاد می خوندم و ورزش م ...

وای خیلی سخته که 

من پیاده روی میرم صبح ها ، ولی ورزش ندارم

شنا میرم که الان نمیدونم ادامه بدم یا نه

الهی من میوه زیاد میلم نمی‌کشه،  تهوع ام ندارم زیاد الحمدلله  ببین صبحا ناشتا کراک ...

جالبه که میگن هر چی بیشتر ..ببخشید  ترش کنی..بچت پر مو تر میشه..من بچهام کم مو..با اینکه خودم راپونزل ماننده موهام..به هرکی بچش پر مو بود میگفتم..همون اول میگفت تو ترش میکردی .من میگفتم نه..ولی اونا میگفتن ما خیلی ترش میکردیم..این ترش کردن.بین همه مامانهایی که بچه پر مو داشتن مشترک بود