2777
2789
عنوان

دکتر کلثوم دربندی متخصص زنان

1294 بازدید | 7 پست

بچها امروز پیش دکتر دربندی وقت دارم متخصص زنانن و رئیس بیمارستان ستان امام زمان اسلامشهر تعریفش و که شنیدم خوب بودن اینجا کسی تجربه مستقیم داشته باهاشون؟من اندومتریوز با سابقه جراحی ام و برای باروری اقدام ندارم شرایط کی مثل من بوده

اسلامشهر من بارداری اونجا بودم زیر نظر دکتر دیگه ای ولی اسم دربندی رو شنیدم ولی چون سقط مکرر بودم رفتم جای دیگه اگر دکتر بروزی هست برو

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر چی بروزی

میگم اگر داروی خوب بهت داد و به روز بود برو پیشش باز 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

من پاکدشتم و اکثر دوستام و آشناهام پیش دکتر نفیسه قدردوست میرن. خیلی خوب و دلسوز و با سواده. هم تو درمانگاه مطب ویزیت می کنه هم آنلاین هم حضوری تو مطب شخصیش. اگه خواستی زیر نظرش باشی از سایتش باید نوبت بگیری.