2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که همه چی درامه......

ماشین سبزی له کنی ۱ و نیم کیلویی

قهرمان شیرآلات قهرمان را از شیرینی فروشی‌های معتبر ترین گواهینامه‌ی صادر شده تقدیم میشود به خودباوری برخی خزندگان در مع ض انقراض پیلاپیلا در جزایر اصلی قطعات هیوندای موتور این نوع تفکر در دور اندیشی همین بس که تمامی دارنگان سه رقم سمت وسط میشود چندین باره...

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
وات د فاز مغزمو رگ ب رگ کردی

ببین وقتی در راهی که نمیشود همه چیز را از منظر مولانا در شاهنامه‌ی فردوسی فرمودند که استیو جابز از مناظر اطرافتون لذت همان به که شایع ترین حالات در اندر احوال قرعه کشی ظهر اونروز دقیقا وقتی سوار اتوبوس شدم یک زن چاق نع خیلی خیلی چاق جوری که فکر میکردی دوتامشک کهنه‌ی چرمی جای پ ..ستان در زیر لباسش دارد وارد حریم صندلی شد و وقتی سایپا در بازی اول لیگ منچستر یونایتد استی‌ت فورد کورتم خوبه برای 

رگ به رگی مغز هر چیزی خوشمزه‌نیستا چون ایستگاه گیریش خوبه و جواب میده این روش در ایران‌دوخود نرو با پاشنه‌ی آشیل در چارایماق نزدیک اینچه

برون از مطبخ نگویند چون نمایشگاه کتاب نزدیکه پل عابر پیاده پارک نکنید اینهمه دسیسه در تمامی دوران ترشیاری همراه با ابر کومولوس بوده باشد....

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
ببین وقتی در راهی که نمیشود همه چیز را از منظر مولانا در شاهنامه‌ی فردوسی فرمودند که استیو جابز از م ...

احساس میکنم کلمه اولو نوشتی بعدیا هرچی ک کیبورد گوشیت آورده ت هم زدی روش😐😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
احساس میکنم کلمه اولو نوشتی بعدیا هرچی ک کیبورد گوشیت آورده ت هم زدی روش😐😂

نع وال

من

از ذهن فرار برای تسکین و آرامش بهره میبرم🤯

تکنیک بسیار جالبیه

و کمک میکنع تنش فکری از بین بره و تو آرامش به موضوع نیگاه کنیم و البته با کلی قهقه‌ه‌ه‌ه🥳🥰🤗🤣🤣