2777
2789
عنوان

خانما یی ک دوتا دختر دارن میان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 117 پست
ومن که در شرف 3پسری هستم😍 و دلم دختر میخواست.  با خواست خدا نجنگ انشالله خیرتی تو دخترات هست ...

عزیزممم برامنم دعا کن خدا یک پسر سالم بده بهم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من مث توبودم بچه اولم بود ولی دلم پسرمیخواست الان بچم اتیسم میگم کاش خدا۴تادختربده ولی سالم باش ...

ما چند تا دختریم ، کاش قدیمیا هم مثل شما فکر میکردن 😔اندازه یه طومار حرف نگفته دارم ولی حیف که اینجام نمیشه ،، 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

طبیعی ک یکم شوک باشی ولی باهاش کناربیا..من بچم دختره گلم...میمیرم براش میگم کاش سالم بشه خدا دوتادیگ ...

مامانم ۵تا دختر داشت خیلی براشون تلاش کرد سربلند بشن جنسشون دست خودمون نیست ولی تلاش برای رشد اونها دست ماست 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
چه اخلاق بدی هست دقیقا من الان عزا گرفتم بخدا دست خودمم نیست بخاطر حرف بقیه هی رو پسر حساسم کردن. ما ...

جنسیت بچه رو زن تعیین نمیکنه مرده که تعیین می‌کنه 

اینو گفتم که بدونی تقصیر تو نیست 

تاخیر دررشد ونداشتن ارتباط چشمی....بعضیا دیر متوجه میشن من همون یکسالگی بردم دکتر چون شک کردم

بنظرم دیرفهمیدی ارتباط چشمی و تو پنج ششماهگی هم بنظرم میشه فهمید 

بهداشت مثلا میگه وسایل بگیرید جلو چشم بچه اینور اونور کنید ببینید دنبال میکنه اون جسم و 

انشالله که شفاپیداکنه عزیزم و زودتر خوب بشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
 حرف حدیث و سرکوفت خونواده شوهرم ک همه جاریام پسر دارن با دوجنسه هستن چی

همه حرف هات قبول دارم 

من که دومی دختر شد خاندانش امدن دیدنم که خب چرا دختر 

نوه پسر نداشتن 

بعد انقدر حس بد در من ایجاد کردند و شد که بچم دنیا امد اولش حسی نداشتم 

اما قسم خوردم همون لحظه که مثل پرنسس باهاش رفتار کنم و اینو تا ابد تو دلم نگهش دارم 

الان همسرم جونش براش در میره از اولی بیشتر دوستش داره 

خودمم یادم نیست جنسیتشون چیه دیگه فقط سالم باشن 

میدونی فکر قبل تعیین جنسیت و واکنش دیگران بیشتر این حس تو ما ایجاد میکنه 

اما دنیا بیاد و یکم بزرگتر بشه یادت میره برات فرقی نداره دیگه 

اللن دومی من ده سالشه 

فعلا امضا ندارم

وا سر کوفت واسه چی؟؟ اولا خواست خداست دوما شمام کم نیارید بگید که خوشبحال دخترم که خواهر دار میشه بزرگ شه یه همدم خوب داره خواهر نعمته، خدارو شکر میکنم بخاطر این دسته گلا

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

ما چند تا دختریم ، کاش قدیمیا هم مثل شما فکر میکردن 😔اندازه یه طومار حرف نگفته دارم ولی حیف که اینج ...

میدونم درک میکنم عزیزم ماخودمونم‌برادر نداریم....جاریم پسر آورد پدرشوهرم گفت خوبه اون عروسم برامون پشت آورد..‌کاراشونو شوهرم میکنه میگم پس پدر پشتشون کجاس...نسل پیامبرانی ماند ازحضرت فاطمه.‌‌...مردم همیشه حرف زیاد میزنن ۳تاپسرم بیاری باز میگن دخترخوبه دختر دلسوز پدرمادره

و منی ک خانواده شوهرم بیشتز پسر زان گاهی غم میگیرتم ک اولی رو خدا آرزومو داد دختر شد دومی هم دختر شه ارث پسر زای نرسه 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

همجنس باشن بیشتر ب درد هم میخورن بعدم جواب خونواده شوهرتم نده بگو ولیعهدی باشه برا پسرا شما  دختر بیشتر ب درد مادر و پدر میخوره تا پسر  اگرم خودت خیلی پسر دوس داری بعدی رو برو ای وی اف کن فامیله ما پسر میخاست ای وی اف کرد دو قلو پسر اورد البته من درکش نمیکنم چون واقعا جنسیت مهم نیس بچه چ دختر چ پسر کلا بلای جونه😁

چرا اینجوری میگی نگفته بدم میاد ازش میگه حالم گرفتس خب دوس داشت هردو جنس رو داشته باشه الان ضدحال خو ...

دقیقا 

به خاطر اینه که به ماها یاد نمیدن ادما حق دارن ناراحت باشن   عصبانی باشن   دلخور باشه .. بعد یاد بگیرن احساساتشون رو مدیریت کنن

کلا همش میگن نشان دادن احساسات دلپذیر نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای (ز بهر) هیچ بر هیچ مپیچ 

دانی که پس از مرگ چه ماند باقی
عشق است و محبت است و باقی همه هیچ