2777
2789
عنوان

خانما یی ک دوتا دختر دارن میان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 117 پست
انشالله ک درمان داره  دوستم  من چیزی از اتیسم نمسدونم ولی دستهای حضرت ابوالفضل رو &nb ...

اگه پسر هم داشتی یکی بود ک یه حرفی بهت بزنه ضد حال بخوری.

خالم ۵تا پسر داره میگه سر اولی و دومی جنسیت واسم مهم نبود ولی سومی ببعد دلم میخاست دختر دار شم ک نمیشد..بنده خدا هم همیشه استراحت مطلق بود..جاریش هم دختر داره هم پسر.

خالم میگه روزی ک پسر پنجمش دنیا اومد جاریش بش گفت آخهههه باز پسر.

اگه بمیری گریه کن نداری..  

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
 انشالله ک خواسته دلت باشه مهربانم و احسنت ی همچین مادر قویییی بخدا و تو خیلی قوسی و روح بزرگی ...

ممنون عزیزم هر چی مصلحت بالاییه شمام ناراحت نباش الان دختر دار شدن پسردار شن غیر ممکن نیس و اگه کسی بخاد ی جنسیت خاصی رو واقعا بخاد با ای وی اف میشه فقط باید دید حاضری ب خاطر جنسیت انقد خرج کنی و بری بیای من خودم حاضر نیستم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم ۵تا دختر داشت خیلی براشون تلاش کرد سربلند بشن جنسشون دست خودمون نیست ولی تلاش برای رشد اونها ...

دقیقا همینطوره زنده باشید انشاالله...تمام آرزوم اینه دخترم خوب بشه جونمو میزارم ک بهترین تربیتش کنم

مبارک باشه.

ببین بچه هدیه ی خداوند هست . و واقعا برای خداوند حنسیتش فرق نمیکنه. جنسیت فقط برای ادامه ی نسل بشر هست.

چطور از کسی که هدیه ای بهت میده تشکر میکنی؟بچه که بالاترین هدیه است . از خدا تشکر کن و بخواه که بچه ات سالم و عاقبت بخیر باشه.

در ضمن فکر نکن چون یه بار باردار شده بودی پس بدون مشکل بعدی ها رو هم باردار میشی، تو همین نی نی سایت چقدر ادم گفتند که چقدر تلاش کردن تا بچه دوم بیارن ولی نتونستن. اونوقت تو بخاطر حنسیتش گریه میکنی؟😡

برای همه ی نعمتهایی که خدا بهت میده شکر گذار باش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
انشالله خواسته دلت با خواست خدا یکی باشه و پرخیر و برکت. حتما لایق باشم دعاتون میکنم

عزیزی ممنون گلم خدا حفظشون کنه پسرای گل و به سلامتی بغل بگیری نی نی رو هم 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

من دوتادختردارم وقتی سونوگفت دختره مثل شما ناراحت شدم همش میگفتم کاش این یکی پسرمیشد ازهردوتاداشتم ولی شوهرم حسابی خوشحال بودازروزی که فهمیدباردارم همش دعامیکرددخترباشه حتی دکترم میدونست دوست داره دختره شه روزی که دخترم بدنیااومدداشتن عمل میکردن انقدرگریه کردم میگفتم اگه خداجواب ناشکری موباناقص کردنش بده چی  وقتی بدنیا اومدصدای دکترارومیشنیدم که به هم میگفتن وا چقدرتپله چقدرنازه میگفتن مابچه به  این نازی ندیدیم الان۴سالشه واقعازیباترین دخترتوکل فامیله هرروزخداروشکرمیکنم 

بنظرم دیرفهمیدی ارتباط چشمی و تو پنج ششماهگی هم بنظرم میشه فهمید  بهداشت مثلا میگه وسایل بگیری ...

قربونت برم مرسی..دکترش گفت خیلی زود اقدام کردی ولی بقول شما زودتر هم می‌شد خودم فهمیده بودم شوهرم هی میگفت چیزی نیست دگ یکسالگی بردم

چه اخلاق بدی هست دقیقا من الان عزا گرفتم بخدا دست خودمم نیست بخاطر حرف بقیه هی رو پسر حساسم کردن. ما ...

خوب عزیزم نرو . اینقدر نرو که رو چشماشون بزارن . نه اینکه برای رفتنتون شرط بزارن

عزیزم حالا من دوتا پسر دارم و طرف شوهرم بشدت دخترین خب منم دوس داشتم بچه دومم دختر باشه چون ی پسر داشتم معلومه ادم دلش دوتا جنس میخاد منم مثل شما صد در صد میگفتم دختره یهو سونو گفت پسره محکم گفتم نه اشتباه میکنید دختره ولی من واقعا باور داشتم دختره چون دلخواه خودم بود  اصلا جا خوردم خدا شاهده همون لحظه پرونده دخترو تو ذهنم بستم و گفتم خدایا شکرت حتما صلاح من همین بوده ببین حق داری الان حالت این باشه اول این مسعله رو برای خودت حل کن روی خودت کار کن بعدم محکم جوابشونو بده جرات نکنن یبار دیگه راجع ب جنسیت بچه هات حرفی بزنن کاری ک من میکنم چنان قاطع برخورد میکنم هیشکی جرات نداره بهم جیزی بگه اصلا ب اطرافیان ربطی نداره بچه دختر و پسر بودنش دست ما نیست ک بخایبم در این مورد جوابگو باشیم متنفرم از تبعیضای جنسیتی 

آبی مثل آسمان
 حرف حدیث و سرکوفت خونواده شوهرم ک همه جاریام پسر دارن با دوجنسه هستن چی

من همه جاریام پسر دارن، همه خواهر برادرام پسر دارن، جز من🤗 ولی یه لحظه حسرت پسر نکشیدم. چون از مقام والای زن باخبرم، و هیچ کس هم جرات نداره به خودم یا در مورد دخترام صحبت کنایه داری کنه. هر وقت هم حرف از جنسیت شد، چنان متقاعدشون کردم که خودشون غلاف کردن. نگاه همسرم هم عوض کردم طوری که از من برای به دنیا آوردن دختراش تشکر میکنه. ما خودمون هستیم که به نگاه دیگران جهت میدیم‌. 

عزیزم من فارسم باخانواده ی ترک ازدواج کردم وقتی بچه اولم بدنیا اومد دختر بود اینقد من وشوهرم بالا گرفتیم خانواده ی من از دختر تعریف کردن که کسی که دختر داره نیاز به هیچکس نداره وهمیشه به شوهرم میگن خدا چقدر دوستت داره که دختر بهت داده .الانکه دختر سومم بدنیا اومده باورت میشه جاریام همه حسرت من ودخترام میخورن .این بستگی به طرز فکر خودت داره .بخدا قسم جوری که من وهمسرم از دخترامون تعریف میکنیم اونا نمیتونن از پسرشون بگن وهمیشه میگن خدا انشالله به ماهم دخملی بده 

عزیزم من فارسم باخانواده ی ترک ازدواج کردم وقتی بچه اولم بدنیا اومد دختر بود اینقد من وشوهرم بالا گر ...

واز خدا میخام انشالله یچهای سالم صالح واگر به دل خودم نگاه کنه ۵تادختر و۲پسر بهم بده 

چقدر ختم برداشتم  میگفتم صدرصد پسره دیروز آنومالی گفت دختره شوکه شدم

برای چی پسر دوست داری؟

برای اینکه همه دوست دارن؟یا فکرمیکنن ارزش پسر بیشتر؟یا برای اینکه همه اطرافیانت پسر دارن؟اگع برای یکی از اینا پسر دوست داری باید به خاطر طرز فکرت ناراحت باشی استارتر

اما اگه به خاطر اینه که واقعااا عاشق پسری سومی رو برو دکتر والان عاشق دخترت باشه دلممممممممم براش کباب شد به خدا.گ

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️